Najprej sem odprla desno

Najprej sem odprla desno, nato še levo oko. Vem zato, ker sem se zbudila na levem boku in uzrla sikajočo svetlobo, ki me je zbudila iz lepega in trdnega spanca. Ko sem zaslišala ptičje petje, pa so me kot vedno, prevzeli dobri občutki. Jutro je in pred mano je nov dan. 

Nisem ena tistih, ki potrebuje poležavanje, ko se zbudim, se zbudim in akcija. Vseeno mi je ali vstanem na levo ali desno nogo, na nočni omarici me čaka pisana paleta eteričnih rolončkov, in preden smuknem v copate, že mažem, rolam, mažem, duham. Danes sem pograbila Motivate, verjetno intuitivno, nanj pa sem preplastila še Balance.

Po krtačenju jezika, kot zdaj že debelo leto, vsako jutro brez izjeme, pade kozarček rujnega. ? Rujnega Advantage MetaPWR kolagena. Tako osvežujoč okus – vanj kanem še 2 kapljici  eterične mešanice MetaPWr, me zares osveži, prebudi. Kave dejansko ne bi potrebovala, čeprav si jo seveda vseeno skuham, instant. Rada imam njen okus, ta svoj ritual, ki pa je samo to, ritual. Ne bi rekla, da me poživi ali bistveno vpliva na moje počutje.

Danes se po dolgem času odločim, da otroka pospremim peš v šolo. Le komu ne paše nekaj jutranjih korakov, globokih vdihov prebujajoče se pomladi, spet petje ptic, le komu ne pašejo oči, ki vidijo pisan in pozitiven svet.

Čez nekaj trenutkov že sedim v pisarni, instant kavica je kuhana, limonada z eteričnim oljem limone in divje pomaranče pripravljena. Po kratkem nekaj minutnem skrolanju in novičkah včerajšnje nogometne evforije, že iščem svoj planer, to-do listo in že začenjam s kljukicami. Te kljukice mi res dajejo fajn občutek, lista obveznosti se krajša, in stalno dopolnjuje, pa vseeno, kljukice so zakon.

Najprej se namenim še enkrat in v miru poslušati včerajšnji live Mojce, ki je govorila o spomladanskih nelagodjih. Posnetek je še na voljo v naši POP UP AROMA UČILNICI, kratko, jedrnato, v 20 min ti poda številne rešitve in podporo, za lažje spopadanje s cvetnim prahom in vsem, kar sodi zraven. Posnetek je res na voljo samo za moje sočlane in seveda za vse, ki to želite postati – nekatere skupine je pač treba omejiti. Samo klik na ta link, izpolnite vstopna vprašanja in voula. Kako bogata je ta VIP učilnica, toliko poučnih, življenjskih vsebin in vaših odzivov. 

Nato se lotim letaka, ker me res veliko ljudi sprašuje, zakaj je doTerra kolagen res toliko boljši od vsega ostalega na trgu. V tem sem slaba, težko na kratko povem, sem pa sama najboljša reklama zanj. Malo zato, ker sem spet na poti k normalnim lasem in nohtom, komot preveriš pri moji dragi frizerki @irishairstyling, malo zato, ker praktično nisem bolna, malo zato, ker imam energije za izvoz, kljub res veliko obveznostnim, projektom in stresu, ki vse to spremlja, ker sem menda, če le imam oprane lase, videti mlada kot 20 let nazaj, ker nimam več suhe povrhnjice na koži obraza, komot preveriš pri moji kozmetičarki Eriki in ker tako močno verjamem v produkt in zasnovo in tudi, ker se mi ne da nikogar prepričevati v to. Vidi, vzemi ali pusti. Tvoja odločitev, tvoje življenje. In ne, ni zate, če iščeš instant rešitve. Življenje živi na dolgo rok in za dobo zdravja. Ker kaj ti pomaga, da si star in živ, če si star in bolan. Se lahko vsakemu zgodi seveda. Lahko pa delamo na tem, da povečujemo svojo dobro zdravja, ne zgolj dobo starosti. No, letak je nastal in bo romal v kar nekaj salonov in centrov dobrega počutja.

Medtem se mi opereta dva stroja perila, seveda peremo samo še z On guard detergentom na osnovi koruznega škroba, sušimo s sušilnimi kroglicami, kamor sem danes izdatneje kapljala Serenity olje, kar pove, da se je prala tudi posteljnina. Kosilo se ne skuha samo, a ker mi zmanjka domačega bučnega olja in ga v kleti ni na zalogi, solata pa je že okisana in posoljena, jogurta tudi ni v hladilniku, oljčno pa mi ne diši, zato za kosilo snedem 2 kosa domače pizze. Slučajno si jo je sine zaželel za kosilo. In ne, nisem je vpisala v svojo aplikacijo beleženja beljakovin, maščob itd ?

Nekam vmes stišim še mesečni sestanek z doTerro. Nisem ga imela v planerju, zato sem zanj izvedela 2 uri prej. Ampak ok, danes sem ekstra prilagodljiva. In ja, mislim, da nas čaka prav luštn mesec april in prosim, rezervirajte si 1. junij, povabim vas na ohcet. Saj ne, ta je že mimo, ampak datum je pomemben, kot vabilo na ohcet ?

Vmes urejam še naročila, plačila, mentoriram, iščem najboljše rešitve za prvi nakup eni krasni punci, ki želi še v mesecu marcu izkoristiti včlanitveno promocijo z gratis olji in kakopak 200 akcijo, za brezplačni doTerra kolagen. Videti je zadovoljna.

Seveda je ura že davno več kot tri, ko jih večina zapušča svoje pisarne, jaz pa vem, da moram v ta dan spraviti še kar nekaj ur dela. Pokliče me Metka in predlaga, če lahko pridem na njihovo stojnico predstaviti olja in naše izdelke. Mimogrede se dogovoriva še za nagrade za srečelov. April bo ufu uf uf, pisan, pester in zelo terenski. 

Vmes sem ekstra vesela, ker sem ujela enega zadnjih sedežev za mini srčno in sproščeno srečanje podjetnic, kamor spet lahko pridem s svojo žehto olj in difuzorjev. Svoje veselje ovekovečim z dvema domačima, Slovenka Maja in the best novim komadom od Banovškov. Seveda jih pošljem tudi v skupne chate, da še drugi pomigajo z menoj. Kaj še čakaš!

Ko hvaležno ugotovim, da sta otroka preskrbljena, eden z učenjem in drugi z žogo pred sosedovim blokom, si rečem, čas za tvoj hitri krog in sprostitev uma. Na vrat nanesem Motivate, na obraz pa doTerra sončno kremo in že odvihram. Malo hitro hodim, malo tečem in velikooo razmišljam. Kdor si ob teku čisti glavo, ala mu vera, meni pa samo švigajo ideje, zamisli, kar kipim. In si rečem, danes je dan za dnevnik srečne ženske. In še za nekaj idej, ki so že vpisane v mojem idejniku.

Večer posvetim kislemu zelju, ki mu na balkonu ni več tako udobno, prevroče mu je. Naredim plan za sarmice, eno porcijo dostavim sosedom, nekaj še roma v dobro napolnjene kozarce in v hladilnk. Zelje usti svoj pečat v celem stanovanju, zato je na vrsti difuziranje malce bolj intenzivnih eteričnih olj.  V dnevni sobi Limonska trava in air. V kuhinji limona v kombinaciji z metaPWr, na hodniku origano. Tak luštno je tole čaranje z olji. Par dni nazaj sem na predstavitvi dala v difuzor kombinacijo Adaptiv in Cardamom. Priporočam. 

No, in ko smo že pri balkonu in sosedih. Se mi je danes oko ustavilo na dveh sosednjih oknih. Ne vem, če opazite. Vendar spodaj nastavljajo hrano golobom, zgoraj pa odsevnike, da golobe odganjajo in da jim le ti ne “serjejo” – oprostite, nimam boljšega izraza- po policah in gnezdijo na balkonih. Se mi je zdela zanimiva fotografija zanimivih sosedskih odnosov. Jaz vsekakor spadam v tiste z odsevniki.

Nisem še konec, še zdaleč ne, čaka me večer z otroki, potem pa urca ali dve priprave opisov za prenovljeno spletno stran. Samo mene še čakamo in bo. Kmalu bo. Ne bo pa 1. aprila, kakor sem spet želela. Da bi vas nagovorila, saj ni res. Pa je ? 

Zahvalim se še možu, ker mi, preden smukne na rekreacijo pred katero sem ga prijazno namazala z Deep blue kremo in mimogrede odnese še smeti, prinese dvojni štamperl Uozota, ki sva ga kupila na poti iz Istanbula. Steklenica je skoraj prazna in pač želi odnesti v smeti. Še dobro, da je to na koncu pisanja Dnevnika srečne ženske.

Bodite v cvetju in počivajte med prazniki. Začnite dan s hvaležnostjo in nasmehom samemu sebi. Pogled v ogledamo in besede, danes bo en super dan, delajo čudeže. Pri tem pa vsekakor ne pozabite na Zengest olje, kapsule in tabse, ker je to »must be« za težke pojedine. In tudi vaši možje ne bodo nikoli več skeptični nad učinki eteričnih olj doTerra.

Sr(e)čno, Maja.

Deli objavo s prijatelji:

Podobne objave