MetaPWR Advantage

Pripravi se, da odkriješ moč sistema MetaPWR. Meta = metabolizem, celovito in izjemno.
PWR = »Power« (napisano kot P-W-R) lahko seveda pomeni »moč«, vendar hkrati pomeni Personal Wellness Realised = moč tvojega dobrega počutja.

Sistem MetaPWR nam pomaga živeti najbolj polno verzijo svojega življenja, saj podpira vaš METABOLIZEM, ENERGIJO IN ZDRAVJE.

Vsak izdelek je zasnovan za uporabo v sistemu in ponuja nekaj posebnega, medtem ko podpira in izboljšuje tudi koristne učinke drugih izdelkov iz linije.

Vsebuje tudi ceramide iz riža, izvleček rožnega jabolka, resveratrol, izvleček rdeče pomaranče, rakitovec, biotin, hialuronsko kislino in liposomski C vitamin.

MetaPWR Advantage lahko nadomešča bistven kolagen in vzpodbuja naravno funkcijo telesa k proizvodnji NAD+. Pomaga nam upočasniti staranje od znotraj navzven. Rezultat je počasnejše biološko staranje, bolj napeta in elastična koža, izboljšana kognitivna funkcija, več puste mišične mase in vezivnih tkiv.

Z leti se naravna proizvodnja NAD+/ NADH in kolagena v našem telesu zmanjšuje, zato naše telesne funkcije ne morejo več delovati po svojih najboljših močeh. Tu nastopi MetaPWR Advantage. Vsebuje devet vrst kolagenskih tripeptidov iz morskih virov in NMN, ki lahko prispeva k proizvodnji NADH in NAD+.

Ne vsebuje GSO, mleka, soje, glutena, konzervansov, umetnih sladil in arom.

Kolagen lahko pomaga pri videzu kože, saj spodbuja gostoto, povečuje čvrstost in izboljšuje hidracijo.

Kategorija:

Ne spreglej...