Dnevnik srečne ženske, tistega dne

Kako drugače naj začnem, če ne iskreno.  Začetek leta ni bil »moj dan« in enostavno nisem čutila, da bi ponovno začela s pisanjem Dnevnika srečne ženske, četudi sem tako obljubila. Težko sem se soočala s svetom, tla pod nogami so se mi pošteno zatresla in enostavno sem potrebovala čas.

Če kaj, sem v svojem predajanju poslanstva iskrena in vse kar počnem, počnem res z dobrimi nameni. Iskrenost je tudi ena mojih najpomembnejših vrednot, od nekdaj je bila in iskrenost seveda pričakujem tudi v zameno. Hladen tuš je premila beseda, enostavno sem izkusila nekaj nepredstavljivega in potrebovala svoj čas za odpuščanje in sprejemanje. Po drugi strani pa sem precej močna ženska, močna v besedah in dejanjih, močna in samozavestna. In sijem, četudi sem za trenutek ugasnila.

Neizmerno sem hvaležna za družino in prijatelje, s katerimi lahko brez besed razumemo nerazumljeno, in neizmerno sem hvaležna za ta dar narave, ki se skriva v naših stekleničkah izjemnih doTerra olj. Kapljica v dlan (#kapljicovdlanvsakdan) je pri meni dobila še večje spoštovanje, nanosi na področje srca so me umestili v zemljevid, me umirili in vrnili v ravnotežje. Daj, ne prepuščaj se samo besedam, pograbi svojo doTerra flaško in bodi z menoj v tej simfoniji. Globoki vdihi in vse bo takoj lažje. 

To je to, kar kot pokvarjena plošča ponavljam zadnja leta. Eterična olja doTerra niso sopomenka za bolezen in slabo počutje, pač pa je vsakodnevna kapljica v dlan naša opora pri vsakdanjih izzivih, da smo boljše, ko smo že dobro ali boljše, ko dobro nismo. 

22.2. 2024 se mi je zdel krasen datum, da ti Dnevnik srečne ženske predstavim na prenovljeni spletni strani www.majinasfera.si. Ampak stran žal še ni prenovljena, čeprav to obljubljam že mesece. In sem si rekla, da ne bom čakala popolnosti, ampak izkoristila trenutek in s prvimi besedami postregla tako kot doslej, na svojih socialnih omrežjih. Pa kaj govorim, spletka nikoli ne bo popolna, ker bi taka bila nezanimiva, si pa želim, da vam bo bolj privlačna, lahkotna.

Dan mi je obogatil tudi  spoznavni sestanek z našim novim market development managerjem. In ko me je vprašal, kaj me žene, kaj je tisto, kar me že vsa ta leta dela uspešno v delu doTerre, so besede samo lile iz mene. Pravzaprav mi je šlo kar na jok. Pripadnost, ki jo čutim do podjetja in vseh vas, pa odgovornost za posvete, mentoriranje in varno uporabo, vse to je samo delček v tem krasnem širnem mozaiku doTerra poslovne poti, ki se tako lepo ujema z mojim zasebnim življenjem.

In četudi sem že zdaj nekaj tednov v razmišljanju in kreiranju posodobljenega mentorskega programa za tiste, ki doTerro vidijo kot poslovno priložnost – mimogrede, če si med njimi, ne odlašaj in kar vprašaj, kot bi rekla moja Anja. No, četudi imam orise in sem polna idej, sem danes svoj akcijski plan še bolj obogatila. Vse to seveda potrebuje čas, ampak ta čas je tako brezvezen, ko pa ga je zmeraj premalo, zato se na teren podajam že v prvem tednu meseca marca. Pa bomo zorili in zoreli kar skupaj. Brez skrbi. Če me spremljaš, vabila ne bodo zletela mimo tebe.

Včeraj, ko je med drugim svoj rojstni dan praznovala draga Darkica Metka – ki je mimogrede tudi dolgoletna uporabnica doTerra olj in izdelkov in ki kar sije in iz nje vije najlepša energija, no, včeraj sem v bližini njenega doma imela napovedan še en sestanek v luči svojega mentorskega programa »doTerra  – moja poslovna priložnost«. Prijetno s koristnim, ker sem jo želela presenetiti s kozarčkom penine, pa sem namesto vsega tega, doma obležala s trdim vratom in hrbtom. Saj se nisi zbal/a zame, a ne? Kakopak smo pri nas doma opremljeni za takšne in drugačne situacije in nelagodja. Deep blue olje, krema, stik in kapsule, seveda tudi limonska trava. Vsi ti vonji se razlegajo po našem stanovanju, pridno mažem tudi na pol ure, grejem, mažem, grejem, mažem… O svoji tegobici sem seveda pisala tudi dragi maserki Evi Berginc… Stiskam pesti za kakšno odpoved termina, da lahko vskočim in me dokončna porihta, kot le ona zna. Da pri tem uporablja doTerra olja in izdelke, sem ti pa že pravila, a ne?

Tudi danes se praznuje. Danes pa praznuje naša pilateska Nežka. Če se ob meni spomniš na »kapljicovdlanvsakdan«, njo zagotovo povežeš z »A ni faaaajn?« Nežka je res mojstrica svojega področja in skupaj sva ti obljubili projekt z naslovom Aroma pilates. Še kar ga nisva posneli, nisva pa daleč od tega. Vsi bi vse takoj, marec je krasen za obdarovanje žensk in ne vem kaj še vse. Midve pa sva spustili in se prepustili lahkotnemu procesu. Če sva rekli, bova. Samo verjetno ne jutri ? Draga Nežka, vse najboljše! 

Toliko vsega se je nabralo, in toliko vsega bi ti rada povedala že zdaj, ampak ne. Gremo lepo počasi. Za danes le še 2 prijetni novički, če smo že začeli bolj togo.

Prva je ta, da se že jutri ZAČNE vroča BOGO PONDUBA. Buy one, get one free. Parčki so spet zelo posebni, za vsakega se kaj najde. Ker mi je seveda pomembno, da če že ta dragocena olja kupiš, da jih znaš tudi uporabljati, se bo v naši pop up aroma učilnici odvijalo vseh o njih. V svoji skupini Majina sfera – eterična olja pa jih predstavim samo na kratko. Iskreno pogrešam BOGO čase, ko smo šele ob polnoči izvedeli kakšen parček nas čaka tisti dan… a z vidika stroškov pošiljanja, je ta oblika zdaj, ko vnaprej spoznamo vse parčke, pač boljša rešitev. Ni pa bolj atraktivna. Ampak naredi iz tega kar imaš, najboljše kar znaš. In BOGO je res vroča ponudba.

Druga prijetna novička pa je ta, da imam za zate krasen parfumček recept. Piši, briši. Saj ne, samo piši in ga skreiraj, četudi s količini malo pogoljufaš. Ni nastal na mojem zelniku. Pravzaprav ne vem, od kod sem ga pobrala, me je pa premamil, da sem ga šla takoj skreirati. Parfumeček v rolončku, da mi »zbusta« moje precej bledo razpoloženje, da mi razgrne jasne misli in me pocarta, umiri. Najbrž te zanima recept? V 10 ml rolonček sem nakapljala 12 k grenivke, 10 k kadila (frankincense), 8 k tangerine, 6 k guaiacwood in 5 k madagaskar vanilije. Vse to sem dobro premešala in dodala frakcionirano kokosovo olje. Kako krasno diši. Skreiraj ga tudi ti in uporabi na pulznih točkah, zapestju, za ušesi, po vratu, pravzaprav kjer čutiš in ti ustreza. 

Do naslednjič, ko se vrnem  v stari stil pisanja Dnevnika sr(e)čne ženske.

Iskreno, vaša Maja.

Deli objavo s prijatelji:

Podobne objave