O MENI

Maja Vodeb Bečić

Z lahkoto rečem, da sem rojena
pod srečno zvezdo.

O MENI

Maja Vodeb Bečić

Z lahkoto rečem, da sem rojena
pod srečno zvezdo.

Sem doTerra Wellness svetovalka, živim, to kar delam, zato mi z lahkoto zaupajte vodenje, svetovanje in mentorstvo pri uporabi 100% čistih in testiranih eteričnih olj doTerra.

Rada rečem, da nas k eteričnim oljem doTerra privede dober glas, dobro priporočilo, izkušnja ob nelagodjih otrok, obdrži pa spoznanje o moči kvalitete, o tem, kako moč vonja vpliva na naš vsakdan, splošno dobro počutje, razpoloženje, stresne situacije in kako z drobnimi koraki ustvarjamo velike spremembe.

Moje najljubše eterično olje je že mnogo let Frankincense – kralj med olji. Komaj čakam, da ti skozi svoje dnevne navade predstavim njegovo resnično moč.

doTerra pa niso samo eterična olja, pač pa tudi izdelki, ki vsebujejo testirana in zaupanja vredna eterična olja. Izdelki za vsak dan in vsak dom. Izdelki najvišje kakovosti, skrbno ustvarjeni in sestavinsko prijazni do okolja, živali in ljudi.

Tudi jaz sem spoznala doTerro, ko sem iskala naravne rešitve za sina Benjamina, 10 let je že tega, ostala pa zaradi toliko več. V tem času sem postala dvakrat mamica, žena, podjetnica, predvsem pa ženska, ki raste in zori, se uči in iskreno živi.
doTerra pa niso samo eterična olja, pač pa tudi izdelki, ki vsebujejo testirana in zaupanja vredna eterična olja. Izdelki za vsak dan in vsak dom. Izdelki najvišje kakovosti, skrbno ustvarjeni in sestavinsko prijazni do okolja, živali in ljudi.

Le kdo ne pozna doTerra On guard zobne paste, koncentrata za čiščenje, ki nadomesti vsa zdravju in okolju škodljiva čistila, On guard bombončkov za boljši glas in negovano grlo?

On guard kapsul, ki nas rešijo marsikaterega nelagodja? Kje so naravne mineralne kreme za sončenje, kolagen, kot ga še niste videli, vrhunska naravna in uravnotežena prehranska dopolnila, mila, kozmetika?

Vse to je tu, pri nas, pri doTerri. Prijazna uporabniška izkušnja. Vedno kvalitetna. Brez presenečenj. Ker stremimo k najboljšemu.

S kapljico v dlan vsak dan želim ljudem prikazati POT do prepoznavanja svojega počutja, razpoloženja, občutkov.

S kapljico v dlan vsak dan želim svetu pokazati MOČ VONJA, ki ima tako močan vpliv na naše telesne sisteme.

In zmeraj težim k ravnotežju. Na vseh področjih življenja. Nisem ekstremist. Izjemno uživam v odklopu, s prijatelji, kozarčkom dobrega vina.

Rada se smejem, rada pišem, fotografiram, rada imam presenečenja in drobne pozornosti, še rajši jih pripravljam tudi sama.

Rada potujem, a še rajši se vračam domov. Rada imam mir in svojo oazo, najbolj pa iskreno obožujem doTerra eterična olja.

Rada premikam meje in se z vami učim, rastem in polnim vaš dom.

Z drobnimi nasveti, rituali, s kapljico po kapljico.

Rada sporočim kaj novega, pošljem preverjen recept, spodbudim k drobnemu koraku velikih sprememb, pripravim nagradno igro, podelim izkušnje zadovoljnih uporabnikov, povabim na dogodek.

Rada imam vaša vprašanja, odzive, sporočila. Rada sem v stiku z vami. Počutite se kot doma. Domačno, prijazno, spoštljivo, enakovredno.

Nimam čarobne palčke, niti moje vsebine niso popolne. So pa iskrene, življenjske in prepričana sem, da bodo obogatile tudi vaš svet.

Hvala za zaupanje.

Če si z mano želiš sodelovati, želiš obogatiti svoj dejavnost, salon, želiš BREZPLAČNO mesto V AROMAPLACU ali želiš zgolj posvet, odgovore na vprašanja, morda opraviti nakup, brez zadržkov se mi preprosto javi.