Adaptiv

Mešanico Adaptiv sestavljajo eterična olja pomaranče (vpliv na dvig razpoloženja), sivke (lajšanje stresa, večji fokus), copaibe (pomirja občutke strahu), spearminta (dviga fokus, energijo in razpoloženje), magnolije (umirjanje stresnih situacij), rožmarina (pomirja občutke strahu in dviga fokus), nerolija (pomaga lajšati stres in nam daje občutke lagodja) in sweet gum (prav tako pomaga pri lajšanju stresa). Aroma je sladka, cvetna in citrusna.

Po Adaptiv pa ne posežem samo v najbolj stresnih trenutkih življenja, pa ob nenehni napetosti, nepričakovanih prelomih v življenju, pač pa ko res želim samo umiriti svoja čustva, umiriti um, ko želim lažje sprejeti trenutno situacijo, ali pa zgolj osrediščiti fokus.

Če strnem, Adaptiv je pravilna izbira kadar želiš prevetriti svoje razpoloženje, kadar potrebuješ fokus ob delu, pouku ali študiju, kadar želiš pomiritev in sprostitev in seveda kadar želiš kljubovati stresu in stresnim situacijam vseh vrst. Tudi za energijo in moč. Za samozavest in manj skrbi.

Ne spreglej...