Madagascar Vanilla

DoTerra vanilijo odlikuje izjemna kakovost in 100% čistost; razlog je v postopku pridobivanja (ekstrakcija s superkritično tekočino (fluidom) CO2) ter kovosten izhodni vir, ki so stroki vanilije iz Madagaskarja. 100% čistočo je potrebno posebno izpostaviti, ker večina absolutov vsebuje ostanke topil ali/in drugih primesi. Kot taki pa seveda niso primerni za notranjo uporabo. Absolut vanilije znamke dōTERRA pa ima certifikat za notranjo uporabo.

Domačna in nostalgična. Čustvena in romantična. Vanilja je cenjena že od časov starih Aztekov in se pogosto uporablja v parfumih, saj je ena najbolj priljubljenih arom na svetu. Pa tudi ena najdražjih za proizvodnjo. Rastlina vanilje spada v družino orhidej in se ponaša z rumenkasto-belimi cvetovi, ki proizvajajo stroke ali zrna brez vonja. Po zahtevnem pobiranju pridelka zrna zmeljejo, da ohranijo naravno aromo vanilje. Po postopku, ki ga lahko imenujemo superkritični izvleček, dobimo vaniljo zelo goste konsistence, zato ji je doTerra dodala frakcionirano kokosovo olje, da jo sploh lahko uporabljamo.

Moč arome madagaskarske vanilije, ki je bogata, topla, sladka in zares vabljiva, zlahka poda odgovor na vprašanje, zakaj gre za eno najbolj priljubljenih arom na svetu. Enostavno je božanska. V nas takoj prebudi sproščeno in prijetno vzdušje.

doTerra absolut vanilije lahko uporabljamo aromatično, topično in interno.

Poglej si ta video tukaj.

Ne spreglej...