DAN 12

Še eden tistih večerov, ki sem ga zaključila v miru, s knjigo v roki in s kapljico vetiverja na podplatih. Še bi brala, če bi me le oči ubogale. In kot bi vedela, so mi misli pred spanjem migale na polno, zato sem ponovila nanos olja na podplate, na predel srca pa nanesla Serenity. Končno sem se zazibala v spanec.

Kljub podpori olj, pa spanec ni bil sladek in globok, zato so me zjutraj presenetili mošnjički pod očmi. Za nameček so jih poslabšali še neumiti lasje. Sem jih šparala, ker je danes na sporedu fitnes ura. Na kaj vse moramo misliti, a ne? ???? Tudi mošnjički in neumiti lasje niso bili dovolj. Za nameček sem si nerodno v oči s prsti vnesla še MetaPWR olje, ki si ga vsako jutro dodam v MetapWR kolagen. A veš kako postopati v takem primeru? Naj te ustavim. Voda ni pravilen odgovor. In tudi nobena panika ni potrebna, čeprav je občutek kar neprijeten. Na kuhinjsko brisačo sem nanesla malo doTerra baznega kokosovega olja in pobrisala po očesu. V par sekundah je bilo boljše in nehalo je peči.

Nič kaj privlačna na pogled, četudi sem si dodobra potapkala in namasirala obraz, valjčkala, se zategovala z guasho, sem se odpravila v fitnes. Kri po žilah in pospešen utrip sta odpravila moje neprivlačno počutje in fokus je bil samo na pravilni izvedbi vaj. Ves svet je ostal zunaj.

Osvežujoč tuš, v milo sem kanila peppermit in sveže oprani lasje, so me prerodili. Ob pol desetih sem že sedela v pisarni in srkala kavo. Obilica dela me je čakala danes in prav srečna sem, kako veliko mi je uspelo storiti. 8 ur zatem še vedno sedim v pisarni, se vsake toliko pretegnem, kaj pojem in snujem celo novo POP UP skupino v naši AROMA UČILNICI, ki bo luč sveta ugledala prej, kakor je bilo prvotno načrtovano.

Dan brez terena, a dan, ko sem v sodelovanju z drugimi zaštartala nov projekt. Imenuje se «EKSPONENTNA RAST: Darila za podjetnice/ke z vizijo!« Gre za brezplačen darilni dogodek z dr. Martino Zorc, kjer si lahko brezplačno preneseš obilico daril. Med darili seveda najdeš tudi mojega-ČISTO FRIŠNEGA, ustvarila sem ga nalašč za ta projekt, imenuje se »Živi svoje najboljše možno življenje. Zelo vesela bom, če si BREZPLAČNI DOSTOP do DARIL preneseš preko te povezave.

Kljub obilici dela, pa me je danes iztirilo kar nekaj reči. Pozitivna naravnanost, pozitivne misli in olja, ki imajo izjemno podporo na čustvenem področju, so se spet izkazala kot eno boljših naložb. Pravimo jim čustvenčki in več o njih najdeš v zavihku ETERIČNA OLJA, Peace je eden mojih ljubših.

Ko smo že pri podpori, pa sem danes dobila tudi nekaj vprašanj glede sezonskih nelagodij, kihanje, poln nos, solzne oči. Zato vas povabim, da pogledate kratek prispevek na to temo na mojem YouTube kanalu. V kolikor še niste, se lahko na kanal tudi naročite. Vsi moji člani pa imate v VIP KAPLJICI na spletni strani naložen podroben priročnik Hej ti, se ti kaj solzijo oči? Tudi sama sem danes naredila refil nosnega inhalatorčka, kamor mimogrede super pašejo nalepke Majina sfera ob katerih prejmete tudi recepte. Na blazinico sem nakapljala po 7 kapljic kardamoma, evkaliptusa, ciprese in ingverja.

Še en povprečen dan srečne ženske, ki jo radostijo in veselijo že majhne reči. Bodite v dišečem cvetju. Pripravite si opojno difuzor mešanico in se zahvalite za ta dan, četudi ni bil med najlepšimi, najlažjimi ali je grenil, kot le redkokatera grenivka zna.

Jutri je nov dan, novo življenje.

Se beremo spet jutri.

Maja

Deli objavo s prijatelji: