DAN 11

Kako krasen vikend je za mano. Vsega je bilo po malo, še največ pa prijateljstva in ljubezni. Res, da je bila nedelja zelo umirjena, prežeta s spanjem, (tako je, če se pride domov ob 6ih zjutraj????), dominami in razvajanjem domačih, je pa bila tudi polna misli hvaležnosti in prijazno izrečenih besed. Ne glede na utrujenost, ki jo je čutilo moje telo, sem zvečer vzela pot pod noge, četudi bi raje zleknjena na kavču pogledala kakšno serijo. Ampak znova in znova me nekaj vleče ven. Mislim, da je tisto nekaj, dobro počutje, s katerim sem nagrajena ob drobnih odločitvah in drobnih korakih, ki spreminjajo moj vsakdan. MetaPWR hvala ti za pomoč pri tem. Večer sem kljub vsemu zaključila s FoxLive in tisto eno serijo Talentov v belem.

Se je pa danes spet zgodilo tisto enih juter, ko se telo ni in ni moglo zganiti s postelje, um pa še manj. Otroka sta se uredila, pojedla zajtrk, mi zaželela dober počitek in se odpravila v šolo. Kako prijazno. S spalnimi očali sem v trenutku zaspala nazaj. Si lahko misliš, spet brez slabe vesti. Vmes sem se spomnila na Mašo, ki jo je danes čakal prvi delovni dan po porodniški in je prav tako noč zaključila v nedeljo ob šestih zjutraj in sem z njo čustvovala v mislih, ker vem, da si ona tega dodatka lepotnega spanca ni mogla privoščiti. Maša, pozdravčke v Bruselj ????

Moram priznati, da sem zelo vesela, ker vas toliko ve za DNEVNIK SREČNE ŽENSKE. Ker ga berete tako množično, da ste presegli vsa moja pričakovanja. No, iskreno, pričakovanj niti nisem imela. Samo izlivam svoj dan in ga prepletam z doTerra življenjem. Maša me je med drugim tudi vprašala, kako dolgo ga bom pisala. Ob tem vprašanju mi je kar malo zastal dih, ker odgovora nanj nisem imela in ga še danes nimam. Še 5, 10, 20 dni, forever? Stvar navdiha in trenutnih odločitev bi rekla. In seveda vašega odziva.

Jutranji MetaPWR in aromatično suho krtačenje sta mi pognala kri po žilah, kapljica pepperminta v dlan (#kapljicovdlanvsakdan) je zbistrila mojo glavo, kava pa me je pocrkljala, da sem zaštartala, kot se zagre ???? Dan sem posvetila pripravam na postkonvencijsko druženje, kjer bova skupaj z Mojco predstavili povsem novo in naravno sončno linijo doTerra, ki kmalu prihaja tudi v naše nakupovalne butike. Predelala sem mnogo gradiva, opravila izobraževalni tečaj, spisala zapiske, uredila fotografije, skratka nisem se pustila motiti. In ne, nisem še gotova, jutri imam še nekaj uric rezerviranih za to. Veliko časa vložim v izobraževalne vsebine, četudi imam na koncu za pol ure materiala, se potrudim, da vanj dam bistvene informacije, da vam dam maksimalno veliko. Če na online druženje še niste prijavljeni, vas ponovno prijazno pozivam, ker tega ne želite zamuditi ???? Tudi samo tista 2 tedna na morju si ne moremo več dovoliti uporabljati kemične filtre v sončnih kremah, da o ostalih sintetičnih sestavinah niti ne izgubljam besed. Zakaj, vam bom res po domače poskusila obrazložiti na našem druženju.

Če se zjutraj spi, se popoldan dela, ali kako? ???? Danes je že bilo tako. Kosilo sem pogrela, mami mi vedno toliko napakira, da se še celi teden porablja ???? Vmes me je Pilates Bejba Nežka dodobra razgibala. Seveda, sem se priključila njenemu 3 dnevnemu brezplačnemu tečaju. Sicer sem te že povabila, pa če nisi uspel-a, imaš še priložnost, da se prijaviš. Otroka popoldneve preživljata na treningih, domačem igrišču in za knjigami, zato lahko v tem času res veliko postorim. Pa kljub temu nam zvečer ostane nekaj kvalitetnih minut drug za drugega.

Danes sem recimo po pilatesu vzela pot pod noge in opravila svoj krog. Vzelo mi je natanko 41 min. Kadar se pred hojo namažem z Deep blue kremo ali stikom, je korak še bolj lahkoten, prisežem. Kar nekako lažje je vse skupaj. Kot da bi kosti in sklepe dobro podmazala z »vedejom« ????

Mimogrede. Foto/video material zapisanega v dnevniku vam pridno delim v storijih na Instagramu. Če mi še ne sledite, vas vabim, da kliknete Follow. Z objavami na zidu res nisem pridna, v storijih pa uživam ????

Bodi dovolj za danes. Precej povprečen dan prijazne in nasmejane doTerrovke. In družina v kompletu na sedežni. Kaj hočem lepšega.

Se beremo spet jutri.

Maja

Deli objavo s prijatelji: