DAN 10

Kako brezveze, boste rekli. Večer je spet zaključila med knjigami, telefonom in mesengerjem. Brezveze ali ne, spala sem vrhunsko in zjutraj me je prebudilo petje ptic. Kljub temu, da pogled skozi okno ni obetal, me ni ganilo, kar ne morem reči za preostali del družine.

O krtačenju jezika, negi obraza, kolagenu MetaPWR niti več ne govorim, saj zdaj je že vsem jasna ta moja jutranja rutina, a ne? Po jutranjem šofiranju in družinskih obveznostih na kratko sedem v pisarno. Imam skoraj 2 uri preden se z belim vrabcem odpeljem proti Ljubljani. A me vmes preseneti sporočilo Nataše. Delo me bo že še počakalo, nič nujnega ni danes si rečem. V 10 min sem že v avtu in čez eno uro se že objemava in naročava brunch ???? Hvala Nataša za hiter, intenziven, prijazen in duhovit skok v nov dan.

Spomnim sem, da bi danes morala v laboratorij. Rada bi si pregledala malo moje krvne postavke in vam na krvni sliki pokazala kaj vse zmore MetaPWR sistem. Prestavim na naslednji teden ????

V Ljubljano grem sicer na sestanek v ambulanto dr. Tine Božičnik. Zagotovo ste že slišali zanjo, tudi nekaj webinarjev smo že posnele skupaj. Z velikim veseljem pa vam lahko povem, da dr. Tina v svoje delo vključuje tudi doTerra olja. Pravzaprav je to tudi ena najbolj dišečih ambulant, ateljejev daleč naokoli, celo doTerra olja lahko pri njih kupite na licu mesta. Kako krasno je stopiti v tak prostor. Izjemno sem hvaležna za tako posebno sodelovanje in zaupanje. Njene metode in pristop so dih jemajoče. Hvala Tina in ekipa s Sabino na čelu ???? Naša skupna »to do« lista se kar daljša in zelo se veselim vsega, kar bomo spletli in prepletli skupaj.

Na poti domov zavijem še v Celje. Ne vem zakaj, v takem filingu sem bila. Majčke pisanih barv mi ne uidejo. Kupim še kruh, ker sem ga doma pozabila zamesti, skočim po otroke in pohitim v pisarno. Vendarle me nekaj dela ne more čakati in ga je treba narediti še danes.

Potem se spomnim, da me še čaka hoja. Pa si rečem. Ne, pa naj bo danes dan za online pilates. Me je Nataša zjutraj spodbudila, ker se je že ob petih vstala in šla na pilates, pa sem si rekla, ga bom že nekam umestila tudi sama. Pri Nežki je res zabavno in fajn. In ker sem prepričana, da je v sodelovanju moč, se mi zdi super, odlično in fajn, da te ob tej priložnosti povabim na 3 dnevi brezplačni tečaj Nežkinega pilatesa, ki se imenuje (P)ostani fit, da boš poleti hit.A gremo skupaj dvigniti vibracijo in lahkotnost telesa na višji nivo? Iskreno vabljen-a na ta klik, lahko da bo kliknilo tudi v glavi, v dojemanju ali v križu ???? Bohnedaj. Saj ne. Nežka je res profi in ima zame najbolj avtentičen način ever. Mene je tokrat prepričala s stavkom: Naredile bomo vaje za vitek pas, za močno telo, ki bo hkrati pretočno in prožno. A ni faaajn?

No, to je to za danes. Glej, petek je. Končno sem se lahko zmenila s Silvo na pijači in v Konju v imenu Majine sfere častila pijačo. Vikend bo pa spet vrhunski. Delovno in zasebno. Sicer pa, saj se vse prepleta, a ne?

Se beremo spet v ponedeljek.

Maja

Deli objavo s prijatelji: