DAN 9

Večer sem preživela v super restavraciji Ob Železnici. Če ravno je bila pozna ura, nisem spreminjala svojega izbora. Kakor običajno, sem si tudi tokrat naročila burger in sladek krompirček, ki ga mimogrede obožujem. Ampak je bilo enostavno preveč. Doma sem po trebuhu mazala Zengest, pojedla Zengest Tabs, encime in MetaPwr, da me je malo spustilo in sem lahko legla spat. No, spala še dolgo nisem, ker sem še vedno črpala knjigo. Vsak hip jo preberem, v knjižnici pa me že čaka nova.

Burger mi ni ostal dolžan, še zjutraj sem se zbudila s polnim in težkim trebuhom. Spila kolagen MetaPwr, aromatično suho pokrtačila in že sem sedela v pisarni. To je ta luksus. V difuzorju sem si pripravila Motivate in limono. Spet sem v uri dela naredila toliko kot včasih v treh urah ne. Izjemno produktiven teden imam, moram se pohvaliti. ????

Saj res, četrtek je. Čaka me fitnes ura. Spakiram nove bosonogice, ki mi res niso lepe in mislila sem, da sem naročila črne, pa jih očitno nisem. Ampak si rečem, bile so poceni in za fitnes ter hojo bodo čisto ok. Sem le v letih, ko se mi kar malo fučka, kaj si kdo misli, kako fajn ali ne fajn imam reči. Saj so le reči. Mogoče si predstavljaš mojo fitnes uro zgolj na napravah, ampak je bistveno več kot to. Naprave in uteži predstavljajo le (manjši) del treninga. Trenerju sem danes celo naročila, da me fotka, samo za primer, če mi kdo ne verjame, haha. Mogoče si misliš, »lahko« njej, lahko gre kadar se ji zahoče, ampak ni čisto tako. Če tega ne bi imela v planerju, bi medtem časom neverjetneje delala v pisarni, sestankovala, surfala, kofetkala ali čas izkoristila kako drugače. Vsi imamo na voljo 24 ur, na nas pa je, kako jih (lahko) vnovčimo in izkoristimo.

Hrana mi še ne paše, niti po treningu ne. Kljub temu pa mi paše delo. Obkljukam še kar nekaj reči, drobnih zadev. Če vam povem, da imam stika z več tisoč člani, boste morda lažje razumeli koliko enega dela je to v dnevu, tednu, mesecu. Uživam v delu z ljudmi. Zares uživam. Tako drugačni smo si, tako pisani. Živimo tako različne vrednote. Si pijemo energijo in si jo dajemo. Mi smo energija in ta se tako zelo noro čuti. Vrtiljak življenj, potreb, gušta. Vse to smo.

Čas mine (pre)hitro in ura veli, da se odpravim na pot. Izračunam, da bom peš le minutko, dve ali tri kasneje kot z avtom. Seveda se odločim za peš, vmes srkam vonj po sveže pokošeni travi, nastavljam oči tistim nekaj sončnim žarkom in bosihnogic stopicam do cilja. Čaka me prešernega nasmeha. Termin imava ob 11ih, in točno takrat, vsaj po moji uri, se prikažem na vratih. Stopim v prostor, ki ga prežema dobra energija, dim se vali iz doTerra difuzorja, pozdravi me celo Aroma okvir Majina sfera. Ležem na mizo, se udobno namestim, izmenjam nekaj nujno potrebnih besed, čebljala bi še, ampak ne, Ines me opomni, da se popolnoma sprostim in se olajšana prepustim čarobnim rokam. Nujno sem potrebovala tole danes, v tem tempu in po tej noči, ki je bila prekratka. Tokrat sem bila mnogo bolj sproščena kot nazadnje. Doživela sem še eno čudovito celostno masažo obraza in glave. Ines je poskrbela, da sem sprostila obrazne mišice, da sem ohladila um in ga popolnoma umirila, tako na čustveni kot fizični ravni. Toplo ti priporočam, da rečeš sebi ja in jo obiščeš tudi ti. Morda najprej nagovarjam tebe, ki si, ki Bodi Ti! A veš, ko te nekaj srbi in prosiš nekoga, da bi te počohal in nikakor ne zadane mesta, ne tempa, pač ne zna? No, to pri Ines ne boš doživel-a.

Skuštranih las sem se poslovila in pozdravila dan v povsem drugi energiji. Počasi pripravila kosilo po metodi izprazni hladilnik in naredila super zelenjavne tortilije s skledo domače solate in domačega bučnega olja. Zdaj mi je že pasalo jesti. Pred kosilom seveda nisem pozabila na MetapWR Assit in med na LLV.

Kosilo sem prebavljala na sedežni, z laptopom v naročju. To je ta luksuz. Pripravila vse potrebno za jutrišnji teren, na hitro obiskala dve članici in se znova podala proti poštnemu okencu. Upam, da testerji že jutri prispejo na prave naslove.

Prav oddahnila sem si, ker mi je večerna predstavitev doTerre v živo odpadla. Mislim, morda se to narobe sliši. Ampak pasalo mi je, da lahko počasi zaključim delovni dan. Mislim, saj ga nisem, ker je skos kaj, če ne druga, pišem ta zapis in vsake pol minutke odgovarjam na mami, mami, mami. Z veseljem sine.

A je možno, da je danes spet mali petek? Pa kam se je obrnil teden? Mi bo tudi danes uspelo odigrati partijo kart in si privoščiti kozarec ohlajenega roseja? Ali bodo padle domine?

Se beremo spet jutri.

Maja

Deli objavo s prijatelji: