DAN 8

Imam natanko 8 minut, da vam zaupam svoj dan. Kakor v navadi, seveda začenši z večerom, ki se je končal z likanjem in branjem. Hvala Flisko za destilirano vodo, ki mi jo je mimogrede zmanjkalo in si jo zvečer tako prijazno dostavil. Vse srajce so ti bile zelo hvaležne, pa jaz seveda tudi. ????

Ne vem ali sem vam to že zaupala. Ampak moj ali naš večerni ritual je tudi, da v vseh sobah prištimamo difuzorje. Izbira olj za nočno difuziranje je zelo različna. Fantje imajo ponavadi najraje Air, Air-X, Balance ali cedro v kombinaciji s kakšnim citrusom. Moč vonja je že zdavnaj presegla difuziranje zgoj ob nelagodjih, ki jih, trkam, skoraj ni in je postala super navada, za splošno dobro počutje, čist zrak, boljše razpoloženje in seveda, zvečer, za boljši in bolj trden spanec.

Med delovnim jutrom sem se razveselila Metke, ki se je pripeljala v Slovenske Konjice, da sva v miru spili kavo, Pohorsko grenčico in se založili in nasitili z “brančem”, ki ga lahko na moje veliko veselje po novem naročimo v povsem novi restavraciji Trebnik. Vabljeni, sploh ob lepšem vremenu, ko terasa, zelenje, petje ptic, mir in res najbolj posebna energija tega dela Konjic, naredita obed ali pijačko še bolj posebno. No, povabite me tudi lahko.

Pravzaprav sva se nasitili tako, da danes ni bilo treba kuhati kosila. Iskreno, sploh ne vem če bi imela čas zanj, ker sem imela toliko dela v pisarni, da mi je glava švigala na tisoče koncev. Vmes smo imeli še doTerra Compliance Zoom sestanek. Oh, ko bi vedeli s čim vse se moramo ukvarjati. Da ja ne rečemo ali zapišemo kaj narobe, da ja ne izrečemo kakšne zdravstvene trditve in da se naučimo trditev, ki jih po zakonu sploh lahko uporabljamo. Nelagodja so moja number one beseda ???? Ampak, kaj, tudi to je del mojega življenja, ki ga sprejemam odprtih rok. Rada imam zadeve »tipitopi«, kot se zagre in pričakuje.

Končno sem posnela tudi videe, ki so me čakali. Dokončala priročnik, ga poslala nekaj minut pred rokom in izpraznila vso »nujno naredi danes« listo. Za člane, ki niso vešči naročanja sem oddala nekaj naročil, uredila nekaj reaktivacij, pripravila mailinge, skratka, res učinkovit dan. Ne vem, kako bi ga speljala, če bi imela meglo v glavi ali če bi mi telo prevevala utrujenost. Zdaj vem, da to skoraj več ni mogoče, dokler bom in sem tako pridno na MetaPWR sistemu. Še kdo?

8 minut se izteka. Letim, da se uredim za Karmen, krasno organizatorko dogodkov. Četudi je njena specializacija organizacija porok, pa vas bo razbremenila skrbi in dela tudi vseh ostalih dogodkov, poslovnih srečanj, dekliščin, skratka, vsega kar vam pade na pamet. Toplo jo priporočam, ona je res ustvarjena za to poslanstvo, tako kot sem jaz za svoje. Čeprav sem na faksu imela preblisike, da bi tudi jaz bila organizatorka dogodkov.

Danes vas res na hitro prepuščam poznemu popoldnevu, večeru in mirni noči. Brez dežja in poplav, ki so mnogim povzročile velike skrbi, stres in žalost.

Mene jutri spet čaka natrpan dan, vsaj planer kaže tako. Ampak bo vmes luštno zelo. Vam kmalu zaupam kako. Kakšen pesnik, da te kap ????

Se beremo spet jutri.

Maja

Deli objavo s prijatelji: