DAN 7

Čisto zares sem večer preživela ob snovanju novega priročnika. Sem si pa obljubila, da v posteljo ne ležem polna službenih misli, zato sem pred spanjem še posrkala nekaj strani knjige in potem v miru zaspala. Na predel srca in na podplate sem nanesla Rose, naše čudovito eterično olje, ki ga pridobivamo v Bolgariji (https://majinasfera.si/izdelek/rose-touch/)

Jutro sem začela z MetaPWR kolagenom, potem pa brez zajtrka popihala v fitnes. Proti koncu vadbene ure sem bila že precej utrujena in nujno sem potrebovala nekaj za pod zob.

Dopoldan je potem minil kot šus. Ko si za računalnikom in ustvarjaš vsebine, vmes skočiš na dva posveta in spoznaš novega člana, minute in ure minejo, še preden se dobro zaveš. Danes niti nisem imela časa bentiti nad vremenom, energijo sem si vlivala z difuzirajem eteričnih olj in fokus vračala z rolončkom Majina sfera, v katerega sem nedolgo nazaj namešala doTerra Wild orange, Bergamot, Rosemary, Peppermint in Frankincense. Krasna mešanica.

Po treningu kar cel dan občutim večjo lakoto, zato mi je kmalu po zajtrku želodček že velel, da bi kaj finega pojedel. Na hitro sem s slanino ovila domače šparglje, nanje zlila 2 jajci in hop v pečico. Še pred tem sem snedla MetaPWR Assist in mimogrede pripravila še večerjo. V hladilniku so na prvi čas čakali šampinjoni. Pripravila sem Šampinjonove čmrlčke, le da sem sredico zamenjala z žlico maskarpone, zdenka sirčkom in začimbami. Priporočam. Sploh na žaru so vrhunski, v pečici pa nič manj dobri. Mimogrede, tole je moj recept,ki sem ga do sedaj že precej prilagodila. Sem pa včasih, ko splet ni bil z recepti prežet, ure in ure prebila na Kulinariki.net.

Popoldan mi je polepšala starejša gospa, ki je na spletu iskala sadike Svete bazilike (Tulsi) in našla mojo spletno stran. Kako krasna sogovornica na drugi strani telefona. Že kmalu se srečava v živo s predstavitvijo eteričnih olj, komaj čakam, da vidim tudi njen ekološki nasad Damaščanske vrtnice. Precej dolg pogovor končava z dobrimi mislimi in krasno energijo, ki bi si jo zmeraj želela na drugi strani telefona.

Popoldan mi mine ob pakiranju testerjev in nagrad. Vesela sem, da smo danes doma, da lahko otrokoma pomagam pri nalogah, učenju in pripravi predstavitve. Res, da svojih videov nisem posnela, čeprav sem se uredila in celo naličila, ampak, saj je še jutri en dan, a ne? ????

Zdaj me čaka likanje in večer ob gledanju fotografij, ki sem jih pravkar prejela na mail. Tistih veš, ko sem doživela (najino) pravljico.

Bodi dovolj za danes.

Se beremo spet jutri.

Maja ❤

Deli objavo s prijatelji: