DAN 5

Tisti deci roseja se je res zgodil, ampak so bili po mojem kar trije in partija kart, v kateri sem gladko zgubila. Sem se spomnila, da je mali petek. Če ne bi zvečer imela Live v Aroma učilnici, bi šla z možem zvečer na pijačo, kakor nama je v navadi 1x na teden. Je pa bil LIVE super, z dobro energijo in kurjo kožo na trenutke. Še vedno si ga lahko ogledaš v POP UP AROMA UČILNICI.

Danes sem si jutro zamislila v šlafroku. Moja najljubša oprava. Če boste kadarkoli pozvonili na moja vrata, obstaja zelo velika verjetnost, da vam bom odprla v šlafroku ????

Dan sem sprejela odprtih rok, brez natrpanega urnika, a kljub temu dovolj učinkovito. Šlafroku sem se morala odpovedati, ko je bilo treba iti na teren in na pošto, ki sem ji še ostala dolžna od včeraj. Sicer pa sem danes dobila kar nekaj sporočil zahval, ker so paketki presenečenj in naročenih artiklov iz moje butične trgovinice že prispeli na vaš naslov. Kako hvaležna sem za to. Če vas kaj pokliče, vas povabim med poličke: https://majinasfera.si/trgovina/ Obilo vas je danes že prejelo tudi MetaPWR sisitem, pa ste ga naročili šele v sredo. Pri nas stvari res potekajo tekoče. In če ne, jaz vse uredim, še prej pa vas pomirim, da bom vse uredila ????.

Dane ure sem izkoristila tudi tako, da sem malo popedenala stanovanje. Najbolj me mori moja omara. Prepolna je. Edo se po mojem zdaj smeji do ušes, ko bere tole moje priznanje. Omara je moja šibka točka, ker ko jo pospravim, ne ostane dolgo pospravljena. Prepolna premalo nosljivih oblačil. In prepolna zimske garderobe, ki bi jo res že rada zamenjala za kaj lahkotnejšega. No, ostala je kakor je. Ko bom videla res dobro vremensko napoved, pa me bo ta le morda motivirala, da se lotim tudi nje. Omare. Opomnik zame: Absolutno želim nekoč v hiši samo obešalnike. S popedenanjem nisem dolgo vztrajala, ker sem se spomnila, da imam dva otroka, ki sta danes popoldan prosta in da jima ne bo preveč dolgčas, sem jima seveda prihranila večji delež opravil… prahu, kljuk, vrat, smeti, igrač, ogledal, sesanja. Ko si napravita glasbo, pri tem prav uživata. Meni pa je tudi v veselje, ker v naš zeleni dom ne vnašamo preveč slabih reči in ker je On guard koncentrat tako učinkovit, naraven in varen, da je pravo igračkanje, kaj vse se da z njim.

Pozabila nisem niti na svojo zeleno rožico, menda da je vrsta Monstere. Zato zdaj nimam več samo ene, tiste v okvirju velike slike v kuhinji, temveč tudi tapravo, ki me večkrat razveseli s kakšnim novim listom. Rada jo spremljam in negujem in občudujem kako se razvija. Večkrat se hecam, da bom v hiši imela vrtnarja, ki bo skrbel za vrt in rože. Ampak imam res dober razlog za to. Da mi rože sicer ne uspevajo in da me vrt straši večine vrst mini živali. Groza me je polžev, da o žabah sploh ne govorim.

Pripel je tudi prvi od dveh naročenih parov bosihnogic. Super lahek poletni model za širše nogice, ampak se mi zdi, da bi lahko naročila eno številko manjše. Ne vem, moram se še odločiti. Če koga zanima: https://www.belenka.com/barefoot-sneakers-be-lenka-elevate-ivory-white/ Sem pa tako hvaležna za najboljšo DPD dostavo. Res imam tako srečo z dostavljavci, ki res nimajo lahkega dela.

Danes se mi je zaluštalo tudi paštete s tartufi iz Cubota v Ljubljani. Če še niste, priporočam v okušanje. Na sadnem kruhu, brbončice pojejo. Moje danes bodo, ker mi jo je moj prijazni mož prijazno dostavil. ???? Kaj hočem lepšega.

Ob petkih se radi podružimo, zato zdaj vsak čas pričakujem sosede, da potrkajo na vrata. Paštetka bo, pa jagode tudi, iz Malega placa. Kruh je sveže pečen, iz difuzorja se veje moč rožmarina in pepperminta, Roseja je pa tudi še nekaj ostalo ????.

Zato vas zdaj prepuščam večeru. Napravite si kakšen fajn difuzor mix in preživite čas tako, kot le lahko. Dobro, po vaše. Če vam ne teče vse po planu, pa vam želim obilo moči, ker za dežjem resnično posije sonce in utira pot za pisanje dnevnika srečne ženske ali moškega.

Se beremo spet v ponedeljek.

Maja

Deli objavo s prijatelji: