DAN 4

Knjiga me je posrkala vase, pa sem prebrala zgolj 50 strani. Včasih si želim, da me ne bi, ker potem preveč neplaniranega časa porabim za čtivo in tega ponavadi ni v mojem planerju, sploh ko si v zaostanku z delom in kar malo plavaš. To je tako kot sestavljanka, ki te kar potegne vase. Otroci začnejo, potem pa mami sestavlja ure in ure ???? Priporočilo za knjigo sem videla od prijateljice Alje. Zelo rada imam taka priporočila. Napravim printscreen in že sem v čakalni vrsti online knjižnega naročanja. Upam, da bom na zrelejša leta s prijateljicami vodila kakšen knjižni klub, kjer bomo razpravljale o vsebini knjige, srkale šampanjček in grickale domače piškote. Prav vidim nas v tistih fajn retro fotelih.

Nisem se zbudila v najboljši energiji, ali pa je niso imeli drugi okoli mene ???? Zato skočim po kapljico Balance in kapljico Wild orange. Naredim globoke vdihe, se pogledam v ogledalo in si podarim nasmešek. Prisežem, slaba energija je izginila. Po jutranji kavi, ki me je že čakala na pultu ❤ in pregledu pisarne, mailov, se odpravim v fitnes. Kakor vsak četrtek, me tudi danes čaka ura krepitve mišic. Po treningu na hitro pospravim svoj napitek, se očedim in odhitim na sestanek z Lili. Dolgo ga že prestavljava in danes je končno čas, ko sva ga obe uspeli umestit v planer.

Lili me vedno znova prevzame. Ko jo boste spoznali, boste vedeli o čem govorim. V Konjicah ima najlepši salon s Tesla terapijami, imenuje se Become Love. Toplo vam priporočam, da se vsaj enkrat uležete na Tesla mizo, pokramljate in se prepustite neverjetni energiji prostora, po katerem se seveda razlegajo doTerra olja. Pa to še ni vse. Kmalu pride v ponudbo še ena storitev, ki bo močno povezana z mano. Ampak, vse ob svojem času. Res sem srečna za ljudi, ki jih imam okoli sebe. Ki jih spoznavam in s katerimi delim podobna prepričanja. In Lili je ena takšnih. Z močno osebno zgodbo. Vas povabim, da si prelistate njeno spletno stran tukaj: https://liliknafelc.si/

Po hitrem šopingu hrane in prijetnem klepetu z Vlasto, pred kosilom pospravim še Meta PWR Assit. Smo v intenzivnem praznjenju skrinje, zato se je na krožniku znašel murkov zos. No, ta je še včerajšnji, ker je ostalo. Na murkov zos imam tako lepe spomine. Na dom in na študenta, ko naju je s cimro presenetila Nataša in nama prinesla lonec najboljšega murkovega zosa, ki ga je skuhala samo za naju. Po ulicah Maribora je hodila z loncem v roki. Kako krasni spomini. In krasno presenečenje. Po mojem, da se je zaključilo na Štuku ali v Trustu ????

Mimogrede. Mogoče koga zmoti, da se ne ukvarjam preveč z vejicami, pikami, navednicami, lepopisjem. Oprostite mi zato. Je le treba pred pozno uro objaviti zapis.

V pisarni sem si vzela 10 min za pravilno dihanje in s #kapljicovdlan zaokrožila popoldan s Citrus Bliss opojno dišečo mešanico.

Spakirala sem testerje in »welcome« paketke, ki jih skrbno pripravim vsem, ki se pri meni odločijo za prvi članski nakup. Pravim jim, da vstopajo V MOJ KROG. Vem pa ne ali je jasno, da ima ta krog res širši pomen, med drugim ga najdete v mojem logotu Majina sfera. Na pošto se mi ni dalo, ker sem se spet postavila v ospredje. Odložila otroka na tekmo, drugega na bus, se zleknila na kavč, pokrila z najljubšo odejo in spet srkala knjigo, ki me je že zdavnaj posrkala

Vmes sem izrazila zaskrbljenost, kako na tekmo v takšnem dežju in hladu. Pa me je mini pomiril in rekel: Saj če zbolim, sem potem hitro spet zdrav, saj imamo tvoja olja. Sem se samo nasmehnila in si rekla, mami, kaj kompliciraš – medtem ko si on utrjuje trdo kožo in imunski sistem.

Potem se je vse odvijalo s svetlobno hitrostjo. In zdaj sem tu. In zdaj letim na večerni LIVE, ki ga v Aroma učilnici pripravljamo s kolegicami in bo pričal, o čem drugim le, kot o META PWR izkušnjah. Naj te še enkrat povabim v učilnico, kjer ni ocen, le dosti znanja in izkušenj, danes tudi nagradic. Začnemo ob 21. uri in ne bomo predolgi…

Ker sem si večer zamislila ob kozarčku hladnega roseja v domači kuhinji.

Se beremo spet jutri.

Maja

Deli objavo s prijatelji: