Dan 2

Zvečer sem zaspala v mislih hvaležnosti za vse kar imam in doživljam. Na predel srca sem nanesla rolonček Peace in v miru zaspala. Po tej pravljični poroki, ki sva jo za mojih 40 let s presenečenjem za vse, pripravila z mojim (po 20 letih lahko rečem) možem, še vse teče kot po maslu in občutki sreče preplavljajo vsak košček telesa.

Po jutranjem krtačenju jezika, danes končno spet začenjam jutro z Meta PWR kolagenom, ki sem ga lahko kupila na doTerra konvenciji v Lizboni. V mojo novo flaško, ki mi omogoča, da se prašek res dobro premeša, sem dodala še 2 kapljici MetaPWR olja. Ne pretiravam, ampak odkar mi je zmanjkalo vrečkic tega (ki sem ga imela kot liderka privilegij testirati), z lahkoto rečem revolucionarnega in na trgu še ne videnega produkta, mi je zjutraj bila prav muka spiti kaj drugega. Kar naenkrat nisem več pogrešala tople vode z limono in eteričnimi olji, ki je bila doslej moja jutranja zasvojenost, zdaj sem želela samo to oranžno opojno ohlajeno mešanico…

Otroka pospremim v šolo in grem za urco v fitnes potrenirat svoje mišice ob nadobudnem opazovanju osebnega trenerja. Po treningu spijem proteinski napitek: (prisegam na Sunwarrior Warrior Blend rastlinski proteini – Mocha), še kmalu zatem zajtrk in se v pisarni lotim dela, ki me čaka. Kup sporočil, posvetov, objav, računovodstva, vse me še čaka. In glede na to, da smo danes v pop up aroma učilnici zaštartali novo pop up skupino MetaPWR, sem izjemno hvaležna moji Anji, ki je tako dobro pripravila vsebine, tako da me zgolj čaka komentiranje in odgovarjanje na sporočila.

Novička, da na isti dan v ekskluzivni ponudbi post konvencijskega seta tudi vsi ostali, ki niso bili na konvenciji, lahko kupijo MetaPWR paket, pa me še dodatno navdušuje in že sporočam vsem, ki čakajo, da se s setom včlanijo, da bo danes njihov Dan D, dva sta ga že sprejela. Če te pokliče, svojega sprejmi tukaj: https://doterra.me/noGas-

Stike navezujem tudi s člani, željnim testiranja in preizkušanja Meta PWR inovacije, kot je svet še ne pozna. Roko dam v ogenj, da bo čisto vsak navdušen. Video sem posnela, gotovo jih bom še nekaj ????

Ure letijo. Kapsula MetaPWR assist napoveduje da bom kmalu kosila. Po pol ure »pospravim kosilo«, solato od mami s fižolom in testeninami, avokado, ki je tik pred zdajci, nedeljsko juho od mami, skratka, pri nas hrane ne mečemo stran, razen če slučajno kaj zgnije in zacveti ???? Vmes zamesim za kruh in se vrnem na delo. Delo od doma je res vrhunsko, ker si sama prilagajam in tempiram čas, obveznosti in ker tako veliko lažje jadram med zasebnim in poslovnim življenjem. »Pospravim« tudi LLV dopolnila, si privoščim fajn difuzor mix in oddelam še nekaj kljukic na »to do« listi. Ja, v teh dneh sem kar precej »pisarniška« in namesto na teren, skačem iz zooma na zoom, iz aplikacije v aplikacijo, iz chata v chat ????.

Otroka imata danes istočasno trening, zato izkoristim ta čas in se vrnem v pisarno. Čeprav je bil prvotni plan pijačka s kolegico, ki še čaka na vse podrobnosti moje 40tke ????Ampak enostavno si moram pripraviti vsebine za videe, ki jih moram posneti še v maju, ker me morijo, ker z njimi že predolgo odlašam. Organiziram si še preostali teden in planer kar dodobra zapolnim.

Vmes se ukvarjam z razmišljanjem o vzgoji svojih otrok, o moji netoleranci do apatičnosti, o odnosu do reči in občutku samoumevnosti. Danes pač nič ni samoumevno, zato se borim, da otrokom to prikažem, privzgojim ali jih vsaj napeljem do razmišljanja o tem. Blazno mi pri tem pomaga nanos eteričnih olj na srce, najraje izbiram med čustvenčki.

Čutim, da sem izrazito dojemljiva in občutljiva. Se zavem in odprem menstrualni koledarček. Seveda, to bo to. Že segam po ClaryCalm in ga nosim iz prostora v prostor, ker bo v teh dneh moja »number one« izbira. Hkrati se zavem, da ne iščem sladkega. Je to še ena MetaPWR zmaga? Že tako hitro? Zna biti.

Moj dan je bil ekstra produktiven, kljub temu da moje telo še kar kliče po počitku in da pravzaprav nimam dosti za pokazati. Ampak obkljukala sem res dosti alinej in to me navdaja z dobrimi občutki, ki jih sprejemam odprtih rok.

Najbrž mi je 10 minutni popoldanski dremež pomagal, da bom večer spet namenila branju knjige, ki so mi jo domači prijazno prinesli iz knjižnice. Ali je vredna branja in kakšen je pravzaprav naslov, pa v prihodnjih dneh.

Zdaj te samo še povabim, da tudi ti obogatiš svoje življenje in daš priložnost MetaPWR sistemu.

Se bereva spet jutri…

Maja

Deli objavo s prijatelji: