Toner za kožo

Toliko toksinov je okoli nas. Dihamo, jemo, pijemo toksine vsak dan. Na vse pač ne moremo vplivati. Lahko pa vplivamo na izbiro naše kozmetike, ki jo nanašamo (skoraj) vsak dan. In zakaj bi telo obremenjevali še s toksini iz naše kozmetike, če pa imamo vpliv in možnost izbire?
Meni je zelo pomembno, da uporabljam kozmetiko, ki je naravna. Naravno pa žal tudi ni vse, kar piše ali je označeno, da je. To pač dopušča čas, v katerem živimo. Žal.
Zato vam danes predstavljam delček izjemne naravne kozmetike za obraz.
Brez zadostne in URAVNOTEŽENE HIDRACIJE koža izgublja krepost, lep videz in prožnost. Starejši kot smo, manj sposobnosti imamo, da to vlažnost kože ohranjamo. Pada proizvodnja naravnih maščob. Vse to pa vodi do gub, izgube elastičnosti, videza staranja in podobno. Zato je pitje zadostne količine vode na prvem mestu. Ta korak pa podkrepimo z dobrim tonerjem, ki je pomemben del katerekoli nege za obraz.
  • Toner ali izenačevalec nam povrne naravno ravnovesje in fiziološki ph naše kože.
  • Toner Verage vključuje eo kot so cipresa, koriander, ylang ylang in zato gladi, na nek način zateguje in tonira našo kožo, saj zmanjšuje videz por.
  • Pri sestavinah je na prvem mestu voda, potem druga aloevera, ki je odličen kozmetični pripomoček, tudi kar se tiče iritacij kože.
  • Super sistem doziranja, je v pršilki, osvežujoč, ne potrebujemo vatice, ki bi nam popila ves tonik. In ob pršenju ga bo koža vsrkala največ tam, kjer ga največ potrebuje.
  • Koža vam bo hvaležna, če ga nanesete večkrat na dan, lahko tudi na make up.
Skrbimo za našo kožo, kot da je edina.
Deli objavo s prijatelji: