Peace

Kljub izredno zapleteni naravi človeških čustev je jasno, da imajo le-ta direkten vpliv na naše počutje in kvaliteto našega življenja. Ampak mi imamo eterična olja, ki dokazano vplivajo na naša čustva in razpoloženje. V tem segmentu ti predstavljam pomembnost in posebnosti le teh. Kar 6 se jih bo zvrstilo in prav vsak je nekaj posebnega. Ne glede na vodila, ki ti jih dajem, pa je dobro prisluhniti tudi tvojemu nosu in počutju, kajti vsak od nas je unikat in univerzum zase, pa naj bo kdaj takšna tudi izbira.

Moč vonja, ki jo v nas prebudi doTerra skrbno zasnovana mešanica Peace … Ena izmed šestih v kolekciji čustvenčkov, Emotional Aromatherapy…
Čustvenček Peace v sebi združuje eterična olja korenine vetiverja, prave sivke, cvetov ilang ilanga, kadilne bosvelije, muškatno kaduljo, eterično olje listov majarona, popkov labdanuma in zelene mete. Najdemo ga tudi v Touch (roll on) obliki, kjer mu je dodano še frakcionirano kokosovo olje, kar pomeni, da je namenjeno za takojšnjo in varno uporabo tudi na koži, tako za odrasle kot za najmlajše.

Ne spreglej...