A2Z- (vitamini in minerali za otroke)

Bom kratka in jedrnata. V našem času so nujno potrebna. Tako kot je nujno potrebno zdravo in uravnoteženo prehranjevanje. Živimo v času, ko je tudi po vseh raziskavah sodeč, naša hrana obubožana mnogih mikrohranil, ki so ključnega pomena za optimalno zdravje. Telo zahteva zmeraj več, mi dajemo zmeraj manj, in razvoj naših otrok bombardiramo s procesirano hrano in sladkorjem na vsake koraku.

Tvoj otrok za dober in zdrav razvoj potrebuje naravna in dnevno uravnana mikrohranila, potrebuje vitamine in minerale, vendar ne v presežkih. In dobi jih lahko v tem, zame kar čudežnem bombončku. Seveda je bombonček primeren tudi za odrasle, le da mora odrasli pojesti kakšnega več na dan…

V enem samem bombončku najdeš:

  • KOMBINACIJO B vitaminov (pomemben presnovni dejavnik celične energije) z vitamini A, C in E in z rastlinskimi izvlečki – ki podpirajo zdrav razvoj celic, zato se priporoča njihovo VSAKODNEVNO uživanje.
  • Dodane so mu tudi nekatere dodatne hranilne snovi, zlasti vitamin K in krom.
  • Dodana mu je limonina lupina folata in mešanica, ki podpira zdrav razvoj možganov.
  • Ne vsebuje glutena, mlečnih virov, žitaric, soje, jajc ali oreškov.
  • Je brez visoko fruktoznega koruznega sirupa, brez umetnih barv ali sladil, brez umetnih okusov.
  • Vsebuje 100% dnevno priporočeno vrednost 10 vitaminov, KAKOR TUDI 8-IH MINERALOV, »superfood« mešanico in Alpha CRS+….
  • Podpira splošno zdravje in dobro počutje. Splošno celično delovanje in nudi antioksidativno zaščito.

Priporočam jemanje ob obroku: 2 na dan za otroke, ki so dopolnili 4 leta, 1 na dan za otroke med starostjo 2 in 4 let, pol ali četrt pa zdrobljenega in raztopljenega v kašicah za otroše, ki že dobro sprejemajo gosto hrano.

Kategorija:

Ne spreglej...