PB Assist+ (probiotiki)

Pb Assist+ – probiotiki z dodanimi prebiotiki

Prebavni trakt je eden največjih, najbolj zapletenih in najpomembnejših organskih sistemov v telesu. V približno 25 metrih dolžine se vsa hrana, ki jo zaužijemo, absorbira in prebavi, vključno s hranili, odpadki pa se seveda izločijo. Prebavni trakt pa igra ključno vlogo tudi pri delovanju imunskega sistema, saj je zdrav prebavni trakt ključnega pomena za naše optimalno zdravje.

PB Assist + je lastniška formula prebiotičnih vlaken in šestih sevov probiotičnih mikroorganizmov v edinstveni dvoslojni rastlinski kapsuli, ki podpira četico prijaznih bakterij, ki jih naš prebavni trakt nujno potrebuje, da ohranja in zagotavlja najboljše delovanje.
6 milijard CFU (enot, ki tvorijo kolonije) aktivnih probiotičnih kultur in topni prebiotiki FOS (frukto-oligosaharidi) spodbujajo zdravje prebavil, saj pomagajo preprečevati širjenje neprijaznih organizmov. Probiotične in prebiotične kulture tekmujejo za hranila, ki so potrebna za rast, in jih izrinejo, ko tekmujejo, katere bodo zavzele kar največjo površino v črevesju. Proizvajajo tudi kemične stranske produkte, ki ustvarjajo črevesno okolje, v katerem “slabi” mikroorganizmi ne morejo uspevati.

Zakaj jih uživati vsak dan? Ali vsaj skozi določena obdobja? Ker pomagajo spodbujati zdravo delovanje prebavil, ki pa so nujno potrebna za splošno dobro počutje. Zaužiješ s hrano in podpreš zdrav prebavni sistem, imunski sistem, zagotoviš boljšo absorpcijo hrane in pomagaš metabolizmu do optimalnega delovanja.

Zakaj je PB assist tako edinstven?

  • Zaščitena formula prebiotičnih vlaken in probiotičnih mikroorganizmov, ki jih vsebuje PB Assist + vključuje L. acidophilus, B. lactis, L. slalivarius, B. longum, L. casei in B. bifidum, ki spodbujajo zdravo (pozitivno) ravnovesje in številne koristne črevesne bakterije.

 

Četudi poznamo vrednost in koristi probiotikov, pa se moramo zavedati da mnogo njih želodčna kislina uniči in ne morejo priti kamor bi morali. Zato pa so PB Assist+ dvojno kapsulirani in jih želodčna kislina ne more poškodovati. Dvojna kapsula, ki mimogrede omogoča tudi postopno sproščanje, torej ščiti probiotične kulture med prehodom skozi želodec. Tako je podpora prebavilom in imunskemu sistemu zagotovljena in točno takšna, kot jo potrebujemo.

Vzdrževanje zdravega prebavnega trakta zahteva ravnovesje dobrih in slabih bakterij v črevesju. In PB Assist + zagotavlja točno to. Pozitivno ravnovesje in razmnoževanje koristnih črevesnih bakterij. Saj so sestavine v PB Assist + oblikovane tako, da pomagajo ohranjati zdravo ravnovesje v črevesju, le to pa je torej potrebno za dobro zdravje prebavil. * 6 milijard CFU (enot, ki tvorijo kolonije), ki jih vsebuje PB Assist +, pomaga vzdrževati zdravo ravnovesje črevesne mikroflore.
Zdravo delovanje prebavil pa je, kakor že rečeno, izredno pomemben del imunskega in prebavnega sistema. PB assist podpira zdravje prebavil, zlasti črevesja in debelega črevesa.

Zdrava prehrana pa nujno ne pomeni zdrave in dobre absorpcije, sploh kadar prebavni trakt ne deluje najbolj optimalno. In PB Assist+ pomaga tudi pri tem. Podpira optimalno presnovo in absorpcijo hrane.

Probiotiki PB Assist + predstavljajo odličen način kako vzdrževati ravnovesje mikroflore v črevesju, tudi po čiščenju telesa, detoksu. Čeprav je takšno čiščenje seveda koristno, pa lahko podere ravnovesje bakterij v črevesju in prav PB Aassit+ to ravnovesje pomaga vzpostaviti nazaj.

PB Assit+ jemljemo 3x na dan s hrano, 10 dni vsak mesec. Seveda se lahko uporablja tudi pogosteje in dlje časa, sploh kadar nas ogrožajo prebavna nelagodja ali so prebavno floro ogrozili antibiotiki. Priporočam jih tudi med potovanji, počitnicami ali zgolj enkrat na dan ob občasnih prebavnih nelagodjih.

Vedno doma. Vedno pripravljeni. Toplo, toplo priporočam.

Kategorija:

Ne spreglej...