Terrashield

Terrashield je mešanica eteričnih olj, ki nas varuje pred piki “vseh možnih nadlog” v okolju. Zakaj tako bajno diši in zakaj jo mnogi uporabljajo celo kot parfum? Ker se v mešanici skrivajo eterična olja: ylang ylang, rumena cedra, virginijska cedra, mačja meta, limonski evkaliptus, tropska verbena in orjaški klek, bazno olje semen tamanu, znano kot olje bogov, pa tudi kot zaščita pred UVZ žarki in absolut semen vanilije. In dejansko ta olja pokrivajo cel spekter žuželk-nadlog po vsem svetu. Pravzaprav gre za to, da učinkovine kombiniranih eteričnih olj blokirajo vonj živali, zaradi česar torej redkeje pristanejo na tako odišavljeni koži.

Pomembno je vedeti, da je Terrashield že na oljni osnovi, kar pomeni, da je že zmešan z baznim frakcioniranim kokosovim oljem in ga torej dodatno ne redčimo in je primeren za takojšnjo uporabo.

Komu je Terrashield namenjen?

Namenjen je odraslim, otrokom in domačim živalim. In kar je najpomembnejše, varen je za vse. Če se bojite uporabe na dojenčkih ga še dodatno razredčite (vendar se zavedajte, da s tem zmanjšate učinkovitost) ali pa nanašajte zgolj na oblačila, pleničke, vozičke.

Ko postanejo sprehodi po gozdu, tekanje po travniku, obiski gora, kampiranje, poletni večeri in na sploh čuječnost v naravi, samo še bolj brezskrbni in užitka vredni trenutki.

Terrashield najbolj priročna in kvalitetna izbira daleč naokoli.

Ne spreglej...