dōTERRA® SUN FACE + BODY mineralni stik

Linija izdelkov dōTERRA® Sun je popolnoma naravna in varna linija za vse tipe kože.Pri ustvarjanju linije so sledili 3 ključnim ciljem na katere smo zelo ponosni.

Prvi cilj je bil, da so izdelki primerni za vse tipe kože. Zato formula vsebuje hranljive, z antioksidanti bogate in vlažilne sestavine. Nanos na koži pušča minimalne sledi, zato je formula primerna tudi za vse odtenke kože, od najsvetlješih do najtemnejših. Drugi cilj je bil, da so izdelki okolju prijazni.

Vse formule so veganske, uporabljajo se lahko tudi na območjih, kjer omejujejo uporabo krem za sončenje in ne ogrožajo koralnega grebena in našega podvodnega ekosistema. UV-filtri, kot je oksibenzon, povzročajo propad koralnih grebenov, saj povzročajo trajne DNA-poškodbe koral. Tretji cilj je bil najčistejša formula z najčistejšimi, zdravju in okolju prijaznimi sestavinami.

Zato izdelki ne vsebujejo nano cinkovega oksida, oksibenzona, parabenov, ftalatov in drugih sintetičnih sestavin.

Pravimo, da ima doTerra Sun linija superjunaške sestavine. Zaščito nam zagotavlja cinkov oksid, ki ni v nanodelcih in je aktivna sestavina naših izdelkov z zaščitnim faktorjem SPF. Cinkov oksid je eden najpogostejših mineralnih filtrov za zaščito pred soncem. Je varen, vodoodporen in ne draži.

Kategorija:

Ne spreglej...