Aromatouch tehnika je edinstvena tehnika apliciranja izbranih doTerra eteričnih olj na točno določene točke na hrbtu in stopalih.

Odkrij moč eteričnih olj doTerra

Bistvena vloga tehnike je moč dotika, ki je prepletena z močjo vonja. Tehnika dokazano vpliva na vitalne znake ljudi, na pomladitev in pomiritev telesa in duha, na naše čustveno, telesno in fizično zdravje. Pri izkušnji gre za čustveno povezovanje z drugo osebo, gre za celovito izkušnjo dobrega počutja.

Aromatouch tehnika je bila razvita z namenom, da bi najbolje izkoristili učinke eteričnih olj – z varno, uspešno in učinkovito uporabo v vseh okoliščinah.
Tehniko je razvil Dr. David Hill, DC – Ustanovni izvršni direktor in predsednik znanstvenih operacij. Tehnika v sebi združuje strokovno znanje o eteričnih oljih, anatomiji in kliničnih izkušnjah. Odkar je leta 2009 ugledala svet, se jo je naučilo že več sto tisoč ljudi.

Aromatouch tehnika je odličen pripomoček:

  • Da eterična olja nanašamo na preprost in varen način.
  • Da spodbujamo pristne družinske odnose in splošno dobro počutje.
  • Da svoje izkušnje z eteričnimi olji delimo s svojimi najdražjimi.
  • Za osebno uporabo, za salone dobrega počutja kot tudi za zdravstvene delavce.

Poglejva kako Aromatouch tehnika deluje?

  • Spodbuja znane točke v telesu – meridiane in energijska območja.
  • Spodbuja uporabo in obnovitvene učinke osmih določenih eteričnih olj.
  • Pomaga pri ponovni vzpostavitvi ravnovesja in delovanja – pri homeostazi v telesu.
  • Tehnika stimulira ustrezne fiziološke odzive, ki lahko spodbujajo pravilno visceralno, nevrološko in endokrino funkcijo, saj je povezana s homeostazo.

Aromatouch se začne s srcem

Naučiva se Aromatouch tehniko.

OSEBNO in PRISTNO: Sem licencirana inštruktorica Aromatouch tehnike in sem najboljša izbira za pridobitev strokovnega znanja.

Ob nakupu paketa, s katerim prejmeš brezplačen dostop do online tečaja, ti EKSKLUZIVNO OMOGOČAM BREZPLAČNO individualno/skupinsko uro AROMATOUCH TEHNIKE V ŽIVO.

Pomembni niso le natančni gibi, pač pa tudi moč dotika in pritisk nanašanja, ritem, pretočnost in podeljene male skrivnosti, ki jih poznamo le inštruktorji.

SPLETNI TEČAJ AROMATOUCH TEHNIKE s 15 ml flaškami eteričnih olj. Tudi Deep blue je ekskluzivno v tem paketu 15 ml. Škatlice imajo magnetni preklop. Pripada ti tudi brezplačna članarina in dostop do vseh članskih ugodnosti brez obvez.

Postani AROMATOUCH MOJSTER.

Paket za spletni tečaj Aromatouch tehnike in pridobitev certifikata

Na voljo je paket, ki vsebuje vse, kar potrebujemo za izvajanje Aromatouch tehnike. Vključno z brezplačnim dostopom do uradnega tečaja Aromatouch tehnike, ki ga vodi sam ustvarjalec tehnike, dr. Hill. Tečaj je trenutno na voljo v angleškem in nemškem jeziku. 

Ko prejmeš paket, prejmeš tudi kodo z brezplačnim dostopom do tečaja in certifikata + ekskluzivno individualno ali skupinsko uro ATT tehnike V ŽIVO z licencirano inštruktorico

Refil - ponovno napolni

Refil oz. paket za ponovno polnjenje zbirke Aromatouch. Vse kar potrebujemo za izvajanje vsakega koraka tehnike. Paket ne vključuje tečaja za pridobitev certifikata. 

Obišči svoj spletni butik.

Želim opraviti samo tečaj, brez nakupa eteričnih olj

Vpiši se s svojo doTerra člansko številko (ID) ali e-mailom, s katerim sicer dostopaš do svojega spletnega doTerra butika.

Spletni tečaj brez nakupa eteričnih olj.

Tečaj ATT je na voljo za 106.14 €.

Si že bil/a na tečaju Aromatouch tehnike in pridobil/a certifikat?

Zate imam čudovito novico.
Dostop do tečaja se ti odpira brezplačno.

Izpolni obrazec in počakaj na dostop.

Obdelava tvoje zahteve lahko traja do 14 delovnih dni.

Refil - ponovno napolni

Refil oz. paket za ponovno polnjenje zbirke Aromatouch. Vse kar potrebujemo za izvajanje vsakega koraka tehnike. Paket ne vključuje tečaja za pridobitev certifikata. 

Obišči svoj spletni butik.

Želim opraviti samo tečaj, brez nakupa eteričnih olj

Vpiši se s svojo doTerra člansko številko (ID) ali e-mailom, s katerim sicer dostopaš do svojega spletnega doTerra butika.

Spletni tečaj brez nakupa eteričnih olj.

Tečaj ATT je na voljo za 106.14 €.

Si že bil/a na tečaju Aromatouch tehnike in pridobil/a certifikat?

Zate imam čudovito novico.
Dostop do tečaja se ti odpira brezplačno.

Izpolni obrazec in počakaj na dostop.

Obdelava tvoje zahteve lahko traja do 14 delovnih dni.

Aromatouch vrtljivo stojalo za eterična olja - oblikovano ekskluzivno za Majino Sfero

Vrtljivo stojalo za eterična olja je nepogrešljiv pripomoček pri izvajanju Aromatouch tehnike. Na vsakem stojalu je gravura z imeni eteričnih olj, ki so del Aromatouch tehnike. Poseben prostor v sredini je namenjen frakcioniranemu kokosovemu olju.

Vsako stojalo je unikatno, premišljeno dodelano in v celoti ročno in z ljubeznijo izdelano v Sloveniji. Kako nastaja lahko vidiš tukaj.

Aromatouch tehnika rok

Dotik in moč vonja kjerkoli in kadarkoli. Minutka ali dve. Z eteričnimi olji po navdihu. Tako lepo in preprosto. Ko ti življenje prinese izzive ali zgolj za pristen stik, dotik in boljše počutje.

Namigi: 1 k izbranega eteričnega olja zmešaj z 1-3 k baznega olja. Ali uporabi že vnaprej pripravljeno mešanico v rolončku.

Instruktorji priporočamo priljubljena eterična olja za Aromatouch tehniko rok:

Evkaliptus (odpira dihalne poti), Motivate (spodbuja občutke samozavesti in poguma), peppermint (izboljša razpoloženje, dvigne koncentracijo in nas prijetno ohladi, zbistri), frankincense (spodbudi občutke miru, sproščenosti in spokojnosti), Adaptiv (izboljša razpoloženje in nas globoko sprosti), Console (nam daje upanje in tolažbo, nas osredišči in vnaša veselje v naše življenje).

O Aromatouch tehniki

Dotik ustvarja povezavo.

Dotik stimulira telo, da reagira zelo sprecifično. Pravilen dotik lahko zniža krvni tlak, srčni utrip, vrednosti kortizola. Bolj nežen kot je dotik, večji odziv telesa lahko pričakujemo.

Aromatouch tehnika je sestavljena iz 4 faz.

Prva faza je faza sprostitve, kjer izvajamo gibe za umiritev uma in telesa. Z njo ustvarimo začetek povezave, ki je ključna za izvajanje nadaljne tehnike in nas pripravi na celovito izkušnjo, ki sledi. V tej fazi uporabimo eterično olje Balance in sivko.

Druga faza je faza podpore in čiščenja, za katero sta izbrana eterična olja čajevca in On guard.

Tretja faza je faza pomiritve in zdravega vnetnega odziva, ki daje podporo celotni Aromatouch izkušnji. V tej fazi uporabimo eterično olje Aromatouch in Deep blue.

Četrta faza je poživitvena faza. Pri tej fazi se istočasno naneseta eterična olja poprove mete in divje pomaranče. Poskrbimo za homeostazo organizma.

Peti korak, ki zaključi Aromatouch izkušnjo, pa je korak »stimulacija limfe«. Ključen korak s katerim zaključimo tehniko in odplaknemo kar nam ne služi.

Aromatouch tehnika NI MASAŽA. Nauči se jo lahko vsak, zanjo ne potrebujete naziva masažni terapevt. V prvi vrsti je namenjena za domačo rabo, dom, družino in prijatelje.

Odgovori na pogosta vprašanja

Ne potrebuješ posebnega potrdila, niti predznanja. Na tečaju se vsakdo nauči izvajati AromaTouch tehniko.
Uporabljajo se točno določena eterična olja doTerra, po točno določenem vrstnem redu, na točno določene točke, v enakomernem ritmu. In sicer: Balance™, sivka, čajevec, On guard™, Aromtouch™, Deep Blue™, divja pomaranča in poprova meta.
Aromatouch tehnika je primerna tudi za nosečnice. A je za nosečnice ležanje na trebuhu neudobno, zato se lahko izvaja na boku ali sede z manjšimi prilagoditvami. Če je tudi ležanje na boku zahtevno, lahko nosečnica sedi na stolu, naslonjena nazaj, namesto dela na stopalih pa izvajamo nožni del tehnike na rokah. Vedno tudi priporočamo posvet z njihovim zdravnikom.
Če katerega izmed izbranih eteričnih olj ne smete uporabljati, ga preprosto izpustite in nadaljuje s protokolom in gibi brez olja. Namesto tega olja ne uporabljamo drugih (podobnih) eteričnih olj.
Masažna miza vsekakor omogoča lažjo izvedbo tehnike. Sicer lahko tehniko izvajamo tudi na robu postelje ali na tleh, v kolikor je prejemniku tehnike lahko udobno.
Posamezni odzivi se razlikujejo od osebe do osebe. Inštruktorji priporočamo tehniko kot ritual vzdrževanja dobrega počutja 1x na teden, ob akutnih težavah pa večkrat na teden. Telesu in učinkom tehnike je treba dati čas za integracijo in delovanje. Sicer pa ni nič narobe, če jo prejmete vsak dan.
Frakcionirano kokosovo olje nanesemo na kožo na začetku tehnike oziroma po potrebi tudi med tehniko.
Praktično usposabljanje AromaTouch tehnike je zelo dobrodošlo, saj vas vodim skozi vsak korak, gib in vas naučim ritma, postavite lahko vsa vprašanja. Smo pa zelo veseli, da je odslej možno znanje tehnike (in certifikat) pridobiti tudi na spletnem tečaju, ki ga pravzaprav prejmete brezplačno ob nakupu seta eteričnih olj za Aromatouch tehniko. Spletni tečaj je trenutno na voljo samo v angleškem in nemškem jeziku.

Cena tečaja za doTerra člane je 87 € + ddv. V tej ceni je zajet dostop do spletnega tečaja, brez eteričnih olj in prikaza tehnike v živo.

Druga možnost je nakup paketa za izvajanje Aromatouch tehnike, pri katerem prejmete brezplačen dostop do spletnega tečaja + moje osebno mentorstvo, saj sem eden redkih licenciranih inštruktorjev tehnike v Evropi.

Dostop je neomejen in z njim lahko kadarkoli osvežite svoje znanje.
Tečaj traja približno 7-9 ur. A toplo priporočam tudi delavnico izvajanja Aromatouch tehnike v živo. Roka za dokončanje tečaja ni. Sami se odločite kdaj začnete, kdaj končate. Enostavno uživajte v svojem tempu.
Trenutno je spletni tečaj na voljo samo v angleškem in nemškem jeziku, a vsebuje slovenske podnapise. Tečaj v živo pa se seveda izvaja v slovenščini.
Navodila in podporo, da boste po koncu tečaja znali pravilno in samozavestno izvajati tehniko Aromatouch. Na tečaju boste spoznali izvor tehnike, moč vonja in dotika, ki temelji na znanosti, predstavitve, razlage in izpolnili kvize za preverjanje znanja. Tečaj je sestavljen iz 11 modulov.
V paketu, ki ga prejmete na dom, je škatla, v kateri se nahaja majhna kartica s kuponom. Na kartici je QR koda, ki jo skenirate za dostop do mesta tečaja in unikatna koda, ki jo vpišete za brezplačni dostop do spletnega tečaja. Enostavno sledite navodilom. Koda je ustvarjena samo za vas, uporabite jo lahko samo enkrat in ne smete je deliti z drugimi. Za vse težave pa se lahko vedno obrnete name ali na naslov europetraining@doterra.com    Obdelava vaše zahteve lahko traja do 14 delovnih dni