eterična olja doterra - Maja Vodeb Bečić

O MENI

Maja Vodeb Bečić

Z lahkoto rečem, da sem rojena pod srečno zvezdo.

Imam čudovito družino, 2 zdrava fantka, ljubečega partnerja, dobre prijatelje ter zavedanje, da smo sami krojilci dobrega počutja. In na strani predstavljam točno to.

Predstavljam in vlečem niti dnevnih navad, ki nas vodijo do boljšega počutja, nam lajšajo in lepšajo življenje, nas omrežijo z neverjetno čistim in pristnim vonjem in puščajo sledi, ki jih nikoli ne pozabimo.

Začuti to z menoj.

Nisem pa vedno živela tako dobro kot danes. Nisem se zavedala kako pomembno je skrbeti za svoje telo in duha. Človek preprosto mora dozoreti in nenehno zoreti. Nikoli ne smeš prenehati rasti, se spraševati, stopati naprej in včasih tudi nazaj. Se uščipniti, zahvaliti. In predvsem živeti v ravnovesju. »Balance na vseh področjih življenja« me boš pogosto slišal reči.

Moje delo je moje življenje. Rojena sem za to. Včasih je težko. Težko v tem svetu. A po drugi strani spet tako preprosto. Ko imaš v rokah najbolj čista eterična olja, kar si jih kdaj ugledal, ko za vsem stoji neverjetno podjetje, ki v ospredje postavlja človeka, ko se res čutiš del spremembe in veš, da si poklican, da v življenju ljudi puščaš pečat. Potem je preklemano enostavno.

Vsak dan vstanem iz postelje s hvaležnostjo in takoj zatem se veselim, kaj bom na ta dan spet ustvarila, česa se bom dotaknila, komu bom drobno spremenila dan ali življenje. Kaj bo tisto, kar bo tebe vodilo do boljšega počutja.

Saj res, moje najljubše eterično olje je že mnogo let Frankincense – kralj med olji. Komaj čakam, da ti skozi svoje dnevne navade predstavim njegovo resnično moč.

Komaj tudi čakam, da se mi oglasiš, da mi slediš, da mi poveš, da si začutil mojo resničnost in da sem te pritegnila s tem kar sem in kar v resnici počnem. Pa lahko začneva skupaj!

Izjemno uživam tukaj in zdaj. Ne zavidaj mi, ampak hodi ob meni.Maja Vodeb Bečić
doTERRA Diamond, EU Founder, ATT Instructor