MOJCA REMS

Mojčin kotiček

Sem Mojca Rems, ženska, mama, partnerka, podjetnica. Od vseh vlog, ki jih živim; mi je vsekakor najljubša biti mama dvema, malima junakoma.

Po duši sem perfekcionistka, kar pa me je pred leti vodilo v skorajšnji kolaps fizičnega telesa in to je bila tudi pomembna prelomnica v mojem življenju, za katero sem v tem trenutku neizmerno hvaležna, saj me je pot zatem vodila v popolnoma drugo smer.

Odločitev; da se ne le pozdravim, ampak tudi naučim samoozdravitve in naredim korak k sebi, me je vodila k svojemu poslanstvu, ki ga živim ta trenutek, tukaj in zdaj. Skozi pot spoznavanja same sebe, svojih občutkov, darov, predvsem pa kako imeti brezpogojno rad vse delčke sebe, sem pridobila izkustveno znanje in le tako lahko tudi svojim strankam ponudim podporo, v procesu celostnega spoznavanja in čutenja sebe in jih opremim s tehnikami samozdravljenja, ki nam služijo celo življenje in v vseh odnosih, v odnosu do sebe in okolice.

Vse naokoli nas je energija in mi sami smo vibracija, energija. Potrebno jo je le pravilno usmeriti, da plujemo s tokom in proti našim srčnim ciljem in ne v nasprotno smer, ki pa nas le oddaljuje od njih, od samih sebe.

Moje poslanstvo je biti dušni medij, izvajam zdravilne energijske terapije. Strankam nudim oporo in podporo na poti k sebi, kanaliziram sporočila duhovnih vodnikov in pokojnih prednikov.

Prav tako pa informiram in energijsko bogatim kristale ter njihovo kristalno vibracijo. Kanaliziram tudi njihova sporočila za bodoče lastnike. Na dušnem nivoju jih povežem še preden se tudi osebno spoznajo.

Občudujem Naravo in njene ljubeče darove. Verjamem in zaupam v dejstvo, da nam povezanost z Naravo in centrom svoje lastne Duše, ponuja VSE, kar potrebujemo za naš obstoj, tukaj in zdaj.

V svojem blogu se bom dotaknila naravne podpore, ki nam je vedno na voljo. Pisala bom o kristalni vibraciji, o energiji znotraj nas in v naši okolici. Vse v povezavi tudi z naravnimi eteričnimi olji doTERRA.

Ob današnjem tempu in vseh vlog (mami, žena, podjetnica,..), ki jih živimo in nalog, ki jih opravljamo, je še kako pomembno, da si znamo prisluhnit in živeti polno in srčno življenje.

Vsa dragocena moč narave se nam sama ponuja in s hvaležnostjo jo sprejmimo.