Zelo ponosna in hvaležna sem, da imam vsa ta leta ob sebi ekipo, ki raste, zori, orje ledino in z drobnimi koraki spreminja svet.

Ekipa, ki ji nobena polena pod noge niso zamajala tal, ekipa, ki je prerasla v prijateljstvo, ekipa, na katero se lahko vedno zanesem in ekipa, ki je vedno tu za vas.

Moja ekipa

Moja ožja ekipa ima seveda svojo ožjo ekipo. Zato podpore vsem, ki nam zaupate vodenje, svetovanje in mentorstvo, res ne manjka. Razpršene smo po celi Sloveniji in izven njenih meja.

Vsaka po svoji poti in na svoj način. Tako pisane in tako drugačne. Unikatne. A vse z eno isto ljubeznijo. Ljubeznijo in pripadnostjo do eteričnih olj in podjetja doTerra.

Odkrij to pisanost in drugačnost. Zagotovo začutiš iskrice ob prebiranju njihovih besed.

Hej, hej!

Sem Anja Bajdak, doterrina aroma specialistka in AFP prehranska svetovalka. Obožujem pilates, “kopanje” v gozdu, sprehode izven utrjenih poti in zimo.
Morda je to posledica tega, da prebivam v eni najlepših regij, na Gorenjskem, kjer sem vsakodnevno obdana z nepopisno in razkošno lepoto. 

Desetletje nazaj je steklenička čajevca izboljšala naše življenje, nekaj let kasneje pa me je ljubezen do doTERRINIH naravnih izdelkov ponesla tudi na samostojno pot in rodila se je Essentially Myself, moja doTERRA družina, pod okriljem katere predajam svoja znanja s področja aromaterapije, prehrane, spanja, gibanja, zdravih odnosov, soočanja s stresom …

Z vami delim to, kar živim. Verjamem v vseživljenjsko učenje, zato se vsako leto udeležim številnih izobraževanj tako v tujini, kot preko spleta.

Anja Bajdak,
doTERRA Platinum

   

“Gabrijela, kdo si?”

Sem multipraktik in rojena za delo z ljudmi. V prvi vrsti sem mamica in žena, uživam v vlogi gospodinje in družina mi res veliko pomeni.

Obožujem stik z ljudmi, pomoč, varnost, skrb za zdravje, zato mi ni težko poudariti, da je to moj način življenja. Predstavlja me izraz »dišeča kavica«, z njim se poistovetim v (po)polnosti. Nisem samo doterrovka, velnes svetovalka, ampak sem tudi neodvisna NPK certificirana aromaterapevtka. Moji nasveti temeljijo na priporočilih podjetja in tudi mojemu neodvisno pridobljenem znanju, ki ga stalno nadgrajujem, zagovarjam komplementarnost in se držim načela, da izkušnja šteje največ. Z mojo ekipo članov se dopolnjujemo, učimo drug od drugega in si pomagamo z nasveti, ko jih potrebujemo.

Imeti olja ne pomeni, da ne bomo zboleli, ampak pomeni, da bomo telo naravno podprli, da se bo hitreje postavilo nazaj v ravnovesje, manj zasedali zdravstvene čakalnice in vsekakor bolj polno in mirno živeli svoje življenje.

Poišči me v mojem Gabrijelinem kotičku, povabi na dišečo kavico. V živo me najpogosteje srečaš na področju dolenjske, notranjske, osrednje Slovenije, gorenjske in tudi štajerske, od koder izviram 😊.

Gabrijela Tajnik Kocjan,
doTERRA Platinum

gabrijela.tajnik@gmail.com
031/217-859

 

Anka Žura,
doTERRA Platinum

zuraanka@gmail.com
051 258 507

   

Ime mi je Katrin in v življenju “igram” različne vloge. Sem žena mojemu možu, mama najinim trem deklicam, skrbnica naših domačih živali, vodja lokalnega ustvarjalnega društva, kmetica na lastni zemlji in še bi lahko naštevala.

Eterična olja doTerra so me skozi leta naučila samostojne skrbi za zdravje otrok in družine, boljše skrbi zase, z njimi sem pomagala prijateljicam in njihovim otrokom, kmalu pa tudi drugim ljudem. Vrednote podjetja doTerra resnično vibrirajo z mojimi, kar se je potrdilo tudi skozi uporabo in izkušnje mojih članov.

Moji člani so postali moji prijatelji. Druži nas enako prepričanje – da je za svoje zdravje in počutje potrebno poskrbeti danes, da nam je kvaliteta življenja pomembna da si naše družine zaslužijo najboljše, zato kompromisov ne sprejemamo.

Zdravje in dobro počutje je ena izmed naših najvišjih vrednot. Ker je moj jezik ljubezni posvečen čas, sem v življenju veliko časa obkrožena z drugimi. Rada poslušam in pomagam, delam v družbi in predvsem po svoje. Delujem na območju Dravskega polja in okolice. Veselim se novih poznanstev in navez!

Katrin Korotaj,
welnes svetovalka

samosvoja.gospodinja@gmail.com
031/757-671

 

Moje ime je Mojca. Sem mati 2 deklet in pasja mama posvojenega bernskega planšarja, ki je še bolj razvajen, kot moji otroci. 😊 Zaljubljena sem v naravo in vse kar izvira iz nje. Obožujem morje, vendar so hribi in gore moj drugi dom, moja hrana za dušo. Zelo rada uživam v dobri hrani in glasbi. Sprošča me tudi ustvarjanje in dekoriranje sladic in tort.

Po poklicu ekonomistka in kasneje predšolska vzgojiteljica, sem se zares našla šele v svetu aromaterapije. 9 let nazaj sem se prvič srečala z eteričnimi olji. Hči je imela vnetje ušes, ki sva ga uspešno sanirali z eo bazilike. Od tistega trenutka dalje so eterična olja močno pritegnila moje zanimanje in me kmalu povsem prevzela.

Že 8 let sem uradni distributer podjetja doTERRA, svetovalka na področju eteričnih olj in velnesa, predavateljica, mentorica, vodim delavnice in izobraževanja. Veliko pozornosti namenim pravilni in varni uporabi eteričnih olj in o tem neprestano izobražujem ter osveščam na svojih socialnih omrežjih, kjer z navdušenjem delim tudi svoje hribovske podvige ter različne uporabne vsebine, kot so nasveti za zeleno čiščenje, nego telesa, DIY ideje, kuharske recepte… Na terenu sem praktično po celi Sloveniji, še najbolj pa v Zasavju in Posavju.

Mojca Majdič,
doTerra Gold

mojca.doterra@gmail.com
040 164 431