KOMPLIMENTKI

Jasmina
O članstvu

Maja iz srca ti hvala! Resnično hvaležna, da se je moja pot slabi 2 leti nazaj prekrižala s tvojo in mi v življenje prinesla Doterro in predvsem vso srčnost, ki jo prinašate punce z njo. Še en dokaz več, da so Doterra v prvi vrsti ljudje, ne le olja. Hvala

Jasmina
O članstvu

Kot pravi Emily - DoTerra niso samo olja, DoTerra so ljudje. In vsak dan spoznavam kako prav ima. Hvaležna za vas Doterrovke, vaše znanje in energijo. Hvaležna za olja, ki spreminjajo naš vsak dan, ki nas podprejo na naraven način, dvignejo, potolažijo, ovijejo v omamni svet dišav... Izjemno.

Zdenka
O članstvu

Najprej noro izboljšanje kože na obrazu, nad katero sem takrat že čisto obupala, potem umiritev sebe in posledično nasploh življenja, vse je bolj polno, umirjeno in zdravo! Druženje na doTERRINIH dogodkih, 2 sem še ujela, je bilo kot češnja na vrhu tortice. Zoom razdajanje znanja deklet, ki ste že prave mojstrice...neprecenjivo! Nova prijateljstva! VSE to in še več mi je prinesla včlanitev!

Kati
O članstvu

Preprosto. Ker smo od uporabe doTerre veliko bolj zdravi na naraven način.

Jasmina V.
O članstvu

Za članstvo v DoTerri bi se rada zahvalila posebej tebi...hvala, ker si prava mentorica! Celi družini DoTerra postaja del vsakdana...se pa še vedno učim, dopolnjujem z uporabo eo in izdelkov, pri tem pa vsakodnevno pomagaš, z objavami, izkušnjami in nasveti. Hvala, ker si vedno na voljo.

Alexandra
O članstvu

Imam občutek, da sem z Doterra EO dobila čudovit košček čiste narave, ki mi je vedno pri roki! Stanovanje vedno enkratno diši, dihalna nelagodja, trebušne težave, bolečine v mišicah in se marsikaj drugega uspešno rešujemo! Kar mi je zeloooo pomembno so tvoji iskreni nasveti, pomoč in prijaznost! Sem vesela, ker sem del te skupine! Hvala ti, Maja! Hvala DoTerra !

Nina
O članstvu

Biti član doTerre je biti član ene res čudovite skupnosti. Poleg super olj, ki sem jih vnesla v svojo dnevno rutino, sem v svoje življenje vnesla tudi nove rutine, s katerimi poskrbim za zdravje in dobro počutje.

Sergeja
O članstvu

Maja, ti si ta, ki me je spoznala z doTERRO in naša družinica je že tolikooo dobila, odkar smo jo sprejeli v naš dom z nami je od zjutraj ko pričnemo dan z umivanjem , preko dneva v difuzorju,...pa do večera ko nanesemo na pred spanjem...Vse najlepše Maja in hvala ker si!

Adriana
O članstvu

Sem članica doTerre in mi veliko pomeni, da sama pregledam olja, kaj mi v tistem trenutku paše in si brez posrednikov naročim in zraven dobim še gratis olja.

Anja M.
O članstvu

doTerra mi je res spremenila življenje na boljše - super izdelki, lrp in druge ugodnosti, predvsem pa sem spoznavala veliko novih srčnih ljudi.

Maja
O članstvu

In ravno ti si me 1.seznanila z Doterro. Res ti zleze pod kožo. Članstvo so ugodnosti, podpora, povezovanje, izmenjava izkušenj, nore akcije...

Vanja
O članstvu

Doterra mi vsak dan daje zagotovilo, da bo dan umirjen, v polnem dojemanju stvari, četudi vsakdanjih in da mi ni treba "laufati" v lekarno. Hvala za te priložnosti in izkušnje.

Natalija
O članstvu

Kot članica in tudi vsa moja družina uporabljamo olja, ki nam so na razpolago. So nam v zelo veliko pomoč pri vsakdanjih težavah.

Irena
O članstvu

DoTerra mi vsakodnevno prinaša v življenje veselje, nasmeh, dišeče urice. Spremenila mi je življenje v nekaj novega, nepoznanega in pripeljala nazaj mojo "staro najboljšo prijateljico" .

Anja P.
O članstvu

Majči, meni je doTerra prirasla k srcu predvsem zaradi tebe. Štejem si v čast, da sem te spoznala, prav tako pa izdelke, ki jih čutiš, dihaš in živiš.

Nina
O članstvu

Vse najboljše! DoTerra je vsak dan bolj moja zvesta spremljevalka, z veseljem spoznavam in se učim na kakšen način jo še lahko vpeljem v naše življenje. Rešila je že marsikatero našo težavo, na naraven način.

Majda
O članstvu

DoTerra kolekcija mnogo dobrih lastnosti ima: ena izmed njih je ta, da ohranja zdrav duh v zdravem telesu. Vse najboljše Maja Vodeb Bečić in hvala, da si mi pomagala pri mojih dihalnih nelagodjih.

Ana
O članstvu

Doterra je postala del našega vsakdana.

Nadia
O članstvu

Zakaj doTerra? Zato ker imam eno čistilo in to varno čistilo za vse, ker uporabljam eo za sušilca in pralni stroj, ker nimam več trgovinskih tabletk za pom. Stroj, ker ne rabim v lekarno po tablete in ker mi dom diši in še in še in še...

Tanja
O članstvu

Kot članica doTerre se počutim dobrodošlo in slišano ter domače v tej prelepi skupnosti.