HIT MESECA

HIT DARILO

Tokrat HIT MESECA ponuja prav poseben dostop za nakup PRAV POSEBNEGA DARILA

Izberi elegantno darilo s katerim ti zagotavljam 100% navdušenje. Primerno je za vsakogar, za tvojo čudovito žensko ali moškega.

Edinstven, brezžični in prenosljiv difuzor Roam te bo očaral s svojo eleganco in zmogljivim delovanjem. Preprosto ga napolniš in od neseš kamor želiš:v spalnico, kopalnico, v kuhinjo, v službo, na teraso, na dopust.  Ker je izdelan iz naravnega brušenega kamna se poda v čisto vsak prostor. Izbiraš lahko med belo, toplo in modro svetlobo in prekinjenim delovanjem do 10 ur.

Ker pa tudi v difuzorju izbiramo najbolj čista in testirana eterična olja in ker je Wild orange eterično olje sreče, veselja, poživljanja in dobrega počutja, bo ta izbira popolna za vsakega obdarovanca. Eterično olje, ki poživi prostor in ustvari prijetno atmosfero. Več o sami uporabi si lahko prebereš tukaj. 

Prepričana sem, da bo difuzor skupaj z eteričnim oljem doTerra povsem prevzel popolnoma vsakega, zato ti v paketku ponujam še dostop do letne članarine brez obvez. Članstvo ti prinaša ID in geslo preko katerega naročaš, ko želiš, 25 % nižje cene z možnostjo do 55% nižjih cen, možnost gratis izdelkov, možnost nakupa izdelkov, ki jih lahko kupijo samo člani, mojo podporo pri uporabi in vse potrebne usmeritve, osebno svetovanje, orodja učenja, orodja motiviranja, Vstopnice za dogodke, nagradne igre, zaprto člansko skupino za dodatno pomoč in izobraževanje.

NAKUP OPRAVI TUKAJ.