HIT MESECA

NARAVA VABI – TI PA NANJ NE POZABI

Nikar v naravo brez ustrezne zaščite.
Predstavljam ti zares izjemno zaščitno mešanico, ki te varuje pred piki vseh možnih nadlog v okolju. Predstavljam ti zaščitno mešanico TERRASHIELD.
Gre za mešanico, v kateri se skrivajo eterična olja: ylang ylang, rumena cedra, virginijska cedra, mačja meta, limonski evkaliptus, tropska verbena in orjaški klek, bazno olje semen tamanu, znano kot olje bogov, pa tudi kot zaščita pred UVZ žarki in absolut semen vanilije.
Na voljo imamo 2 doziranja, 15 ml stekleničko in 30 ml pršilko. V obeh doziranjih je ista vsebina. Za varno uporabo izdelka izdatneje NE redčimo ali mešamo, saj je že zmešan z baznim kokosovim oljem in primeren za takojšnjo uporabo na koži in za vsak žep.
Ko postanejo sprehodi po gozdu, tekanje po travniku, obiski gora, kampiranje, ribolov, poletni večeri in na sploh čuječnost v naravi, samo še bolj brezskrbni in užitka vredni trenutki. 
Terrashield, najbolj priročna, varna, kvalitetna in UČINKOVITA izbira daleč naokoli. 
Odkar imamo pri doTerri na voljo Citronello, mu jo vedno dodam. Zakaj? Je namreč učinkovito sredstvo za odganjanje neprijetnosti iz okolja in je res idealen za vse dejavnosti na prostem, tudi večerno branje knjig ali kartanje na terasi ob šumenju morja.