Energijski napovednik za obdobje do 23.07.2023

 
Priznam; da nisem imela v planu napisat napovednika, ker še do včeraj nisem prejela navdiha v kakšne energije vstopamo, pa je sporočilo energij prišlo spontano; kar tudi mene uči, da se še bolj prepustim vodenju energij in zaupam.
 
V tem obdobju imamo podporo pri odkrivanju in raziskovanju svojih čustvenih zapisov. Raziskovanju sebe, svojih prepričanj, podzavestnih vzorcev. Raziskovanju kaj si pravzaprav zase želimo in kaj je tisto, kaj si želimo početi v življenju. Kaj nas radosti in kdaj čutimo notranji mir.
Ko spoznavamo svoje potrebe, svoje želje in svoje darove, postajamo še bolj povezani s seboj in posledično se to odslika tudi v vseh naših odnosih.
 
In ravno v tem obdobju imamo lahko več “aha” momentov, saj bodo odgovori na vprašanja, ki smo si jih potihoma postavljali, prihajali na plano v raznih oblikah (v sanjah, v viziji, v besedah, ki jih bomo slišali, v slikah, ki jih bomo videli) Na nas je le; da smo prisotni v SEDANJOSTI, v tem trenutku z mislimi; in odgovore, ki so nam namenjeni, bomo slišali, videli ali čutili. To obdobje nas bo učilo tudi strpnosti, potrpežljivosti in zaupanja.
 
Kadar nestrpno pričakujemo, da se bo nekaj zgodilo in seveda takrat, ko mi to želimo, ustvarjamo odvečni potencial energij in blokade na energijskem nivoju v svojem telesu, zato smo še toliko bolj nemirni in jezni in blokiramo pritok svežih energij. Kadar pa zaupamo, oddamo svojo namero in počakamo; da zadeva dozori, takrat je končni izid lahko bistveno boljši, kot bi si ga naš um lahko prestavljal.
 
Um ne išče rešitve, zato je nikar ne iščimo preko razlage, scenarijev in analize. Naše notranje vodenje ponudi rešitev, na katero se um odzove in skupaj ustvarita čarobnost v tem trenutku.
Najbolj podporni KRISTALI so: Modro Tigrovo oko, Girasol ter Fluorit. Potem pa tudi Ahat, Selenit, Roza Turmalin, Labradorit, Kamena strela, Črni Turmalin.
 
Podporna EO doTERRA so: Yarrow Pom, Salubelle, Frankincense, Smilj, Sandalovina, Rimska kamilica, Adaptiv, Console, Anchor, Limonska trava.
 
 
V tem obdobju imamo podporo energije za spoznavanje SEBE, na nas samih pa je koliko jo bomo zase izkoristili in udejanjili.
 
Objem, Mojca, za Mojčin kotiček