ENERGIJSKE smernice 3.06.-17.06.2023V obdobju od 3.06. pa nekje do 17.06.2023 bomo imeli občutek kot da je vse, kar smo v preteklih mesecih dosegli ali zgradili obstalo, kot da bi obstali na določeni točki. Predvsem bomo lahko čutili razočaranje, strah, nemir, nezaupanje.
Od vseh energijskih centrov v našem telesu, bo prav KORENSKA čakra tista, ki bo potrebovala največ naše pozornosti. Pomembno je naše zavedanje, da največji premik lahko ustvarimo ravno takrat, ko mirujemo. Saj kot da bi naš notranji glas na energijskem nivoju iskal, “kalkuliral” najboljšo možno pot za naše prihodnje korake, na katerih nas bo usmerjal.
Preizkušena bo torej naša stabilnost in zaupanje vase. Koliko smo resnično predani sebi in svojim srčnim nameram in ciljem? Ali z vso močjo zaupamo vase in verjamemo sebi ali bi z lahkoto spustili naše srčne namere ob prvi oviri, ki nam prekriža pot? Odločitev pa je vedno na nas samih.. V tem obdobju imamo podporo, da naredimo “pregled nad življenjem”. Kaj v mojem življenju mi jemlje energijo, me le ovira in je odslužilo namenu? In kaj je tisto, kar mi nudi oporo, me podpira in mi je v navdih? Imam možnost, da končno odložim nahrbtnih bremen, omejitev in strahov ter osvobojeno zadiham.
Podporni kristali : Črni turmalin, Oniks, Obsidian, Hematit, Puščavski Jaspis, Rdeči Jaspis, Karneol, Merlinit, Orca Ahat, Kambaba Jaspis.
Čakra, ki potrebuje našo pozornost : Korenska čakra.
Podporna EO doTerra: Frankincense, Vetiver, Anchor, Adaptiv, Rose, Calmer, Helichrysum, Balance, Yarrow Pom.
In verjemi, včasih so stvari drugačne kot se nam zdijo na prvi pogled. Zaupaj v tok življenja!
Mojca, za Mojčin kotiček