ENERGIJA v tem obdobju (pa nekje do 3.06.2023) bo usmerjena v RAST na naših stabilnih TEMELJIH. V primeru; da smo se v preteklem obdobju osvobajali zastaranih prepričanj in vzorcev, smo postavili VARNE in STABILNE temelje, na katerih bomo v tem obdobju gradili in svoje sanje privabili v resničnost. Če temelji niso stabilni, bomo imeli popravni izpit za postavitev novih jeseni.
Rast, napredek, opolnomočenje, ogenj transformacije
Modrost; ki jo hranimo v sebi lahko v tem obdobju uporabimo za svojo rast, da se opogumimo in opazujemo kako naše zamisli oživijo. Ali pa se naučimo nekaj novega, saj imamo močno podporo pri odpiranju novih poglavij, za učenje nečesa novega, za nova spoznavanja in sklepanje novih prijateljstev.
Namig za prihajajoče obdobje in kako lahko izkoristimo energije v naše najvišje dobro? Energija nas bo vodila v spremembe, nam odpirala poti, nam na pot pošiljala enako misleče ljudi, s katerimi se vibracijsko ujamemo in mi sami smo tisti, ki sprejmemo ODLOČITEV za korak naprej ali začetek nečesa novega, kar pa bo vplivalo na obdobje še do konca tega leta, zato je še toliko bolj pomembno, da si v tem trenutku zaupamo. Imamo zagon, mi smo tisti, ki moramo le razpreti krila in zaupati. Obdobje je naklonjeno tudi družinskim in medosebnim odnosom.
OGENJ element ognja ima sposobnost, da preoblikuje sanje v zaklad.
Pozornost povečajte predvsem: Srčni čakri in čakri Solarnega pleksusa. Naše srčne namere se skozi povezavo teh dveh čaker spremenijo v zlato.
Podporni kristali pa so: Aventurin, Pirit, Labradorit, Kunzit, Tigrovo oko.
Podporna EO doTerra so: Citrus Bliss, Balance, Brave, Cheer, Peppermint, Evkaliptus, Geranija, Timijan, Whisper, Ilang Ilang, Cardamom.
In ne pozabite.. Usoda ni vnaprej določena, z vsakim trenutkom se stvarstvo odzove na vaše misli in jo kroji po vaših željah, tako zelo pomembni smo mi in naše misli.
Objem, Mojca za Mojčin kotiček