ENERGIJSKI NAPOVENDIK do 7.5. 2023

ENERGIJA v tem obdobju (pa nekje do 7.05.2023) bo ZAMAJALA naše TEMELJE, ki niso ISKRENI in avtentični. A z namenom, da na novo postavimo VARNE in STABILNE temelje, ki so osnova za naš napredek na vseh nivojih. Saj prav majavi temelji lahko v hipu zrušijo vse, kar smo si ustvarili.

Pristnost in iskrenost do sebe

Imamo močno podporo odluščiti in se osvoboditi vseh bremen, ki smo si jih naložili, ko smo želeli ugajati, pripadati, se dokazovati okolici. Ko smo ugašali svojo svetlobo, da bi pripadali in predvsem bili sprejeti. Pristen odnos do SEBE, nam v življenje kot magnet pripelje prav tako pristne ljudi. Ko stopimo v svojo avtentičnost in lastno moč, takrat odnosi, ki niso pristni razpadejo. Oblikujejo se novi odnosi, ki ustrezajo naši duhovni rasti.

Namig za prihajajoče obdobje in kako lahko izkoristimo energije v naše najvišje dobro?

Energija nas bo vodila v globine svoje biti, soočeni bomo z našimi pravimi občutki, resnico in spoznanji o sebi. Vse z namenom, da sprejmemo delčke sebe, ki potrebujejo pozornost. Zdaj je čas za premike navznoter in ne navzven, vzemite si čas zase, izkoristite podporo energij in resnično spoznajte sebe. Bodite rahlo “nevidni okolici”. Naj bo vaše vodilo v tem obdobju občutek MIRu in notranjega zadovoljstva.

DIH je postal za nas nekaj samoumevnega, pozabili smo na naše temelje in zdaj je čas, da se ponovno povežemo s seboj. Skozi dan usmerite pozornost na predel srca in globoko dihajte skozi nos. Pozornost naj bo na srčni čakri.

Tako si lahko lajšamo ves dnevni stres, umirimo svoje misli in se osvobodimo zastalih energij. Pozornost povečajte predvsem: Korenski, Srčni in Grleni čakri.

Podporni kristali pa so: Črni turmalin, Ahat, Mesečev kristal ter Fluorit. In ne pozabite.

Podporna eterična olja doTerra: Rose, Yarrow Pom, Neroli, Frankincense, Evkaliptus, Supermint

Prav v TEM TRENUTKU kreiramo jutrišnji dan in celimo zapise preteklosti.

Naj vam bo čudovit dan, objem Mojca