ENERGIJSKI VPOGLED za APRIL 2023

Zakorakali smo v APRIL in v prvi polovici meseca bomo čutili uMIRjeno energijo, pa vendar je ta umirjenost tukaj kot podpora nam, da naredimo KORAK naprej, da iz tega stanja VPOGLEDAMO vase.

Naše naravno stanje je MIR, in takrat slišimo sebe. Energija v tem obdobju nam bo naklonjena, da bomo dovzetnejši za prejemanje UVIDOV, za prepoznavanje svojih globljih zapisov ter ran preteklosti. Na plano bodo prihajali naši STRAHOVI, naše lastne omejitve in “slišali” bomo svoje misli, lahkotneje bomo prepoznavali tiste, ki so rušilne za nas. Vse z namenom, da se jih OSVOBODIMO.

V tem obdobju imamo podporo v CELJENJU in osvobajanju tistih omejitev, ki jih imamo v celičnem spominu ter tiste, ki smo si jih s svojim načinom razmišljanja sami “pridelali”. Pomembno je le, da si prisluhnemo, da smo s pozornostjo usmerjeni v TA TRENUTEK.

Tako bomo lažje prepoznali svoja omejujejoča prepričanja in strahove ter jih pocelili in zapisali ljubeče zapise. Kristali s svojo vibracijo nas pri tem lahko zelo podprejo. Kateri so tisti, ki so še posebej podporni v tem obdobju? LABRADORIT, KARNEOL in AZURIT MALAHIT.

 

Prav tako pa nam podporo pri spoznavanju sebe nudijo eterična olja doTERRA: Peace, Console, melissa, Thyme, Juniper Berry, Black Pepper.

 Energijsko negovani in informirani kristali so na voljo v Mojčinem kotičku.

“You are not what you think you are; but what you think, you are.” 🖋Norman Vincent Peale