Mirovanje je stanje

 

Vsakodnevno naj bi imeli približno 60.000 MISLI. In nemogoče je kontrolirati prav vsako. Zato je še kako pomembno, da SPOZNAMO sebe, ozavestimo in pozdravimo negativne podzavestne programe, potlačena čustva, ki so za nas rušilni in nam nižajo življenjsko energijo, slabijo počutje in zdravstveno stanje fizičnega telesa, saj smo takrat tudi bolj dovzetnejši za stres in imamo občutek, da nam prav nič v življenju “ne gre”.

Ranljivi pa smo tudi za NIZKE energije iz okolice. Zamenjajmo torej stare negativne podzavestne programe s pozitivnimi in LJUBEČIMI. Sprememba na BOLJE pa se nam NE zgodi, ko delamo nagle; hitre in velike korake. Temveč VSAKODNEVNE majhne korake, pospremljene z VZTRAJNOSTJO in ZAUPANJEM.

Naša največja zaščitnika sta VEDRINA in SVOBODNA volja. Vnesite ju v vaš vsakdan, ju začutite in si vzemite čas ZASE.

 

Ko umirimo svoje misli, smo v stiku z našo intuicijo, našim notranjim vodenjem. In prav občutek MIRu je naše vodilo, ko sprejemamo odločitve. Za prepis navade naj bi potrebovali 21 dni, zato le vztrajno in z zaupanjem v nove, čudovite zapise.

Eterična olja doTERRA, ki nas pri tem močno podpirajo in krepijo našo INTUICIJO so Blue lotus, Sandalwood, Melisa, Rose, Frankincense ter Clary Sage.

Eterična olja doTERRA, ki nas navdajo z zaupanjem in nas vodijo v občutenje miru pa so Adaptiv, Balance, Frankincense, Cedarwood ter Peace. 

In nikar ne pozabi!! Prav v TEM TRENUTKU kreiraš JUTRIŠNJI DAN in svojo PRIHODNOST ter zdraviš rane PRETEKLOSTI.

 

Objem, Mojca, za Mojčin kotiček https://www.mojcinkoticek.si/