Energijski napovendik za 1.02.2022 – 12.02.2022

Zavedanje, da omejitve obstajajo le znotraj nas in ne v naši okolici, je korak k razumevanju naše duše, našega resničnega izvora. Energije nas v teh dneh močno podpirajo pri premikih na višjo zavest, pri preobrazbi, pri novih začetkih, pri transformaciji starega v novo. Čas je za premike na višjo zavest, zavest da smo božanska energija, ki ne potrebuje odveze, ki ne potrebuje več okov preteklosti, rušilnih zadržkov in omejitev. Pred nami je obdobje povezovanja z našim izvorom, čas zavedanja naše resnične moči in pozabljenega znanja. Naša osredotočenost imeti in namera delujeta skladno na poti do realizacije naših ciljev, brez strahu, brez predsodkov in dvomov.

Torej, kdaj; če ne ZDAJ? In kdo, če ne prav TI?

Vsaka naša misel je vibracija, je energija s katero si pišemo scenarij življenja. Kakšen bo tvoj scenarij je odvisno od tebe in prav zdaj je čas za ustvarjanje in prehod v višje vibracije. Zdaj je čas za nov zapis v knjigi naših življenj. Naj prav to poglavje nosi zapis srčnih, ljubečih in nepozabnih dogodivščin. V tem obdobju nas s svojo ljubečo vibracijo najbolj podprejo kristali:

ŠATUKIT (sestavljen iz kristalov Azurit, Malahit, Hrizokola, Kamena strela in Črni turmalin) kristal, ki nas popelje na višjo vibracijo spiritualnosti, poveže našo intuicijo z našim umom in našim dušnim izvorom. Z njim dosežemo harmonijo, ki nas vodi pri realizaciji naših namer, okrepi tudi grleno čakro ter nudi popolno zaščito pred vdorom nizkih energij v našo avro. Na voljo kot obesek. ROZA AHAT – kristal primeren za v prostor, kjer želimo izboljšati vibracijo. Vrača nam notranjo moč in stabilnost pri premikih. Nudi podporo v naših odnosih; saj krepi zavedanje o sprejemanju drugačnosti, tako svoje in iz okolice.

Podporna eterična olja doTerra :

Balance, Passion, Console, cipresa, rimska kamilica, vrtnica, ilang ilang, kadilna bosvelija, Yoga kolekcija.