Energijski napovednik za 28.12.2021 – 13.01.2022

Energije obdobja, v katerega bomo vkorakali dne 28.12.2021, nas usmerjajo v ohranjanje OGNJA v nas samih, v opustitvi strahu pred fizično smrtjo, ki pa je veliki zaviralec potenciala človeštva za popolno svobodo duha. Naša pretekla življenja se nam z določenimi vzorci prebujajo in vprašanja, ki si jih zastavljamo ne ležijo v spominu, ampak v namigih in občutkih, ki se prebudijo v nas, ko nekaj podoživimo.
Pred nami je obdobje, ko določene zadeve, odnosi, navade, nezavedni programi.. zastarajo.
Z namenom; da v naše življenje vstopi novo, boljše..
Tisto, kar je resnično v naše najvišje dobro. Pri tem bomo lahko začutili zmedenost, nezadovoljstvo, strah. Ampak to je le del še kako potrebne transformacije, koraka v višje zavedanje našega bitja.
Tukaj in zdaj.
Namig za prihajajoče obdobje in kako lahko izkoristimo energije v naše najvišje dobro?
Delujemo v skladu z našimi občutki, ki nas opominjajo ali je nekaj dobro za nas ali ne. Naš sakral, ki je v predelu trebuha, solarnega pleksusa vedno komunicira z nami. Tam je OGENJ našega življenja, ki razplamti, ko delujemo v skladu z našo resnico ali pa ugasne, kadar naša zunanja podoba ni usklajena z našim izvorom.
Tako kot tisa, ki nas opominja, da bo življenje spet prišlo, tudi v najhladnejših in najtemnejših časih. Tiso pogosto najdemo na grobiščih in namesto da jo vidimo kot znak smrti, bi jo lahko videli kot simbol večnega življenja, ki varuje in ohranja duhove prednikov.
Kristal, ki nas v tem obdobju podpira:
AMETIST – močan zaščitni kristal, prinaša odločnost, razbija fizične in psihične blokade, pomaga nam doseči notranji mir.
TOPAZ – čisti vse nizke energije iz naše avre, sprošča napetost, privlači uspeh in ljubezen.
Eterična olja, ki nas v tem obdobju podprejo: Cypress doTerra, Siberian Fir doTerra, Douglas Fir doTerra.
In ne pozabite, spremembe so edina stalnica v našem življenju, le od nas samih je odvisno kako se bomo odzvali nanje. Bodite v čudoviti energiji vsak trenutek obstoja,